Vergelijk de wintersport busreizen naar Gerlos

Maak een comfortabele busreis naar het populaire skigebied Gerlos. Geniet van de après-ski bars en hoge pistes. Boek al een busreis naar Gerlos v.a. 249,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Gerlos – Net als thuis

In Gerlos zal je niet zo snel last van heimwee krijgen. Deze Oostenrijkse wintersportplaats is favoriet bij de Nederlanders en dat is te merken. Veel skischolen werken veel Nederlandse leraren en ook de diverse horecagelegenheden hebben Nederlands personeel in dienst. Wie dus niet zo’n aardig woordje over de grens spreekt kan hier met zijn moedertaal goed uit de voeten. Wintersport in Gerlos betekent voornamelijk feesten, door de talloze après-ski bars waar regelmatig bekende Nederlandse dj’s optreden.

Maar de pistes zijn ook zeker een goede reden om naar Gerlos te gaan. Door de gunstige ligging zijn de sneeuwbanen hier sneeuwzeker. De 150 kilometer aan aaneengesloten pistes bieden zowel sneeuwpret voor ervaren als onervaren wintersporters. In het enorme snowpark met veel gevarieerde obstakels zullen freestylers zich niet snel vervelen. Daarnaast zijn er meerdere langlauf loipes en zijn er voor wandelaars prachtige wandelroutes uitgezet. Een busreis naar Gerlos is een voordelige en relaxte manier van reizen.

Vergelijk alle busreizen naar Gerlos


Meest geboekte busreizenInfo over Gerlos

pistes

Pistes in
Gerlos

Gerlos is onderdeel van het skigebied Zillertal Arena. Hierdoor hebben bezoekers van Gerlos de beschikking over diverse pistes en de mogelijkheden zijn eindeloos. Grote brede blauwe pistes vormen hier een prachtig sneeuwpad voor snowboarders en skiërs. Ervaren skiërs zoeken de uitdaging op richting Köningsleiten en Zell im Zillertal. Off-piste skiën is hier ook mogelijk. In het grote snowpark kunnen freestylers hun kunsten vertonen. Voor de kinderen is er een kinderland waar spelenderwijs kennis wordt gemaakt met de skisport.

accommodaties

Accommodaties in
Gerlos

Gerlos heeft accommodaties in diverse prijscategorieën beschikbaar. Luxe viersterrenhotels bieden de nodige comfort en luxe, maar omdat Gerlos ook populair is bij jongeren zijn er daarnaast nog veel betaalbare pensions waar je voor een zeer schappelijke prijs kunt overnachten. De accommodaties zijn voornamelijk opgesteld in één lange straat. De meeste vakantieverblijven bevinden zich dichtbij de liften. Sommige bevinden zich echter aan het einde van de hoofdstraat waardoor het nog een eindje lopen naar de liften kan zijn.

bus

Buspendel naar
Gerlos

Vanuit Utrecht is het ongeveer 960 kilometer rijden naar deze Oostenrijkse wintersportbestemming. Dat betekend dat je vanuit hier binnen 9 en een half uur al in de sneeuw kunt staan. Touroperators hebben meerdere opstappunten verdeeld door heel Nederland. Er vertrekt dus altijd wel een bus bij jou in de buurt. Dat maakt het heel aantrekkelijk om te kiezen voor een comfortabele busreis. Je kunt hiervoor een los ticket reserveren, maar een volledig verzorgde vakantie behoort ook tot de mogelijkheden.