Busreis wintersport naar Avoriaz vergelijken

Maak een comfortabele busreis naar het winterse bergdorp Avoriaz. Keuze uit een losse buspendel of een accommodatie incl. skipas. Boek al v.a. 209,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Avoriaz – Ook naast de piste nog genieten

De relaxte en gemoedelijke sfeer voert in Avioraz de boventoon. Het wintersportdorp is te herkennen aan de houten gebouwen en de bruggen en sleepliften die ogenschijnlijk door elkaar heen door het dorp lopen. In het winterse bergdorp vind je nog traditionele vervoersmiddelen zoals paardensledes. Omdat Avioraz tot het uitgestrekte skigebied Les Portes Du Soleil behoort heb je de beschikking over talloze pistes van diverse niveaus. In het Franse alpengebied zijn er maar liefst 5 funparks gemaakt. Het meest bijzondere park is misschien wel The Stash. Dit ecologische funpark is gebouwd tussen de bomen en alle obstakels zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. In Avoriaz bevinden de hotels zich direct aan de pistes, zodat je vanuit het hotel direct de skilift kunt pakken.

Een wintersportvakantie in Avioraz is vooral geliefd bij gezinnen vanwege de laagdrempelige pistes en het autovrije centrum. Maar ook jongeren weten de weg naar dit skigebied te vinden. Echt een bruisend nachtleven is er niet in Avoriaz, maar er zijn wel talloze andere activiteiten zoals wellnessfaciliteiten, een bowlingbaan of een rodelbaan. Met een busreis naar Avoriaz ben je heel goedkoop uit. Je komt snel en uitgerust op je vakantiebestemming aan.

Vergelijk alle busreizen naar Avoriaz


Meest geboekte busreizenInfo over Avoriaz

pistes

Pistes in
Avoriaz

Het skigebied Les Portes du Soleil bestaat in totaal uit 650 kilometer pistes. Avoriaz ligt in het centrum van dit wintersportgebied. Vanuit hier kun je alle populaire punten van het gebied gemakkelijk bereiken. Je vindt hier voor ieder niveau een geschikte piste. Zowel beginnende als ervaren skiërs weten zich hier uitstekend te vermaken. De pistes in Avoriaz zijn sneeuwzeker en het uitzicht vanaf de besneeuwde berghellingen zijn spectaculair. Vanaf de Hauts Forts kijk je zelfs uit op de Mont Blanc. In Avoriaz kunnen ervaren wintersporters ook off-piste skiën.

accommodaties

Accommodaties in
Avoriaz

Avoriaz bestaat uit verschillende wijken. De beschikbare accommodaties bestaan vooral uit mooie appartementen en een aantal nette hotelkamers en chalets. Alle vakantieverblijven in Avoriaz zijn zo gebouwd dat je vanuit je verblijf zo op de piste staat. Bij de accommodaties vind je gezellige terrasjes en drukbezochte cafés. Wat lager gelegen vind je dorpswinkeltjes zoals een bakker en een supermarkt.  Omdat het centrum autovrij is kun je je hier te voet verplaatsen of met behulp van een paard en wagen of achterop de sneeuwscooter.

bus

Buspendel naar
Avoriaz

Een goedkope en comfortabele manier van reizen is per luxe touringcar. In het hoogseizoen vertrekken er met regelmaat bussen richting het populaire skigebied. In nog geen tien uur brengt de bus je vanuit Utrecht naar Avoriaz. Er zijn diverse opstappunten door heel Nederland. Je kunt voor de bus een apart ticket kopen, maar je kunt ook voordelige totaalpakketten boeken, waarbij overnachting, ontbijt en skipas inbegrepen is. De bussen zijn standaard uitgerust met airconditioning, verwarming, verlichting en een toilet. Bovendien zijn de stoelen in de touringcars zeer comfortabel.