Vergelijk de wintersport busreizen naar Predazzo

Boek een busreis naar het gezellige wintersportgebied van Predazzo en beleef een fantastische tijd op de skipistes. Boek al v.a. 54,50!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis Predazzo – Sfeervol wintersporten

Predazzo is het gehele jaar door een prima vakantiebestemming. Het plaatsje in het noorden van Italië, ligt in de provincie Trente. Eem mooie plaats in het dal van de Dolomieten is rijk aan cultuur en historie. Een leuke vakantiebestemming waarbij sfeer en authenticiteit centraal staan. Ook voor de wintersport is Predazzo ideaal.

Hoewel uitgebreid apres-ski in dit dorp niet gedaan wordt, is de stadskern erg gezellig en biedt het met verschillende restaurants, cafés en bars voldoende vertier. Er is in de buurt wel een discotheek, maar deze wordt nauwelijks door toeristen bezocht. Naast wintersport biedt Predazzo ook mogelijkheden op het gebied van wandelen en ontspanning. De combinatie van ontspanning, mooie natuur, gezellig dorpje en ruim aanbod aan pistes maakt Predazzo de ideale wintersport bestemming.

Vergelijk alle busreizen naar Predazzo


Meest geboekte busreizenInfo over Predazzo

pistes

Pistes in Predazzo

Predazzo ligt in Val di Fiemme, waaronder verschillende skigebieden vallen. Het populairste skigebied is Latemar, dit gebied is zowel voor de beginnende als gemiddelde skiër ideaal. Het is een mooi gebied, met mooi uitzicht en prettige, brede pistes. Juist hierdoor is het een goed gebied om de techniek onder de knie te krijgen. Ook de afdalingen zijn erg goed te ondernemen. Al met al een geschikt gebied voor iedereen. Een prettige bijkomstigheid is dat de sneeuwzekerheid in Val di Fiemme erg hoog is.

accommodaties

Accommodaties in Predazzo

Zoals in veel toeristische gebieden zijn er ook in Predazzo voldoende accommodatie mogelijkheden. Zo zijn er voldoende hotels en appartementen in de omgeving welke op korte afstand van de pistes liggen. Natuurlijk is het afhankelijk van je wensen je gezelschap, maar er is veel mogelijk ook in verschillende prijsklassen. Verder is het natuurlijk ook altijd mogelijk om te kiezen voor een maaltijd of een aantal maaltijden op een dag bij de accommodatie erbij te boeken. Hoewel bij een appartement het vaak juist de bedoeling is om zelf te koken. En gelukkig kan je in Predazzo ook goed uit eten in verschillende restaurants.

bus

Buspendel naar Predazzo

Wanneer je een geschikte accommodatie hebt gevonden dan kan je je natuurlijk gaan afvragen hoe je in Predazzo ga komen. Met de auto is een mogelijkheid, maar naar alle waarschijnlijkheid kom je dan gebroken aan, terwijl je vakantie nog moet beginnen. Vergeet daarbij ook niet de bijkomende kosten voor benzine, vignet en tol. Ben je met een groter gezelschap dan zal je al snel genoodzaakt zijn om met meerdere auto’s te rijden. Een andere optie is om een busticket te kopen. Een busreis naar Predazzo duurt ongeveer 15 uur en je komt uitgerust en zonder tegenslagen aan.