Busreis wintersport Mittersill vergelijken

Op zoek naar een busreis wintersport naar het populaire Mittersill ? Vergelijk alle aanbiedingen op deze pagina. Pendelreizen en busreizen inclusief verblijf. Boek al v.a. 89,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis Mittersill – Toeristisch en sfeervol

Mittersill is een dorpje in Oostenrijk. Voornamelijk door toerisme groot geworden en vandaag de dag nog steeds een populaire vakantiebestemming voor de wintersport. Er is genoeg mogelijk in de buurt qua skiën. Het dorp ligt nabij een groot skigebied met meerdere pistes voor verschillende niveaus en ook voor het maken skitochten is het dorpje een geschikte uitvalsbasis. Het authentieke en sfeervolle stadje is leuk om in te verblijven.

Er zijn de laatste jaren een aantal verbeteren gedaan aan het stadje, zo is er een groot winkelcentrum bij gebouwd waarin verschillende bekende en onbekende winkels zitten. Naast dit zijn er ook tal van andere activiteiten te ondernemen voor hen die een dagje niet hoeft te skiën. Het stadje zelf is er leuk met een aantal restaurantjes, cafés en natuurlijk zijn er ook voldoende slaapmogelijkheden voor de toeristen, zo zijn er maar liefst 17 hotels in het kleine dorpje, goed voor ongeveer 1000 bedden, in totaal kunnen bij 3900 toeristen tegelijkertijd in het dorpje overnachten.

Vergelijk alle busreizen naar MittersillInfo over Mittersill

pistes

Pistes in Mittersill

Mittersill valt onder het skigebied Kitzbühel & Kirchberg. In dit skigebied ligt bijna 180 kilometer aan pistes. Hiervan is ruim 100 kilometer blauwe piste, 60 kilometer is rode piste, de overige ruim 15 kilometer is zwarte piste. Aan deze kleuren is al wel te zien dat de verschillende niveaus niet evenredig verdeeld zijn. Toch kan zowel de beginnende als de gevorderde skiër terecht in Mittersill. Ook wanneer je liever op een snowboard sta kan je in Mittersill goed terecht.

bus

Accommodaties in Mittersill

Zoals aangegeven zijn er voldoende hotels in Mittersill. Echter zijn er ook genoeg andere accommodaties waar je als toerist terecht kan in Mittersill. Zo zijn er ook heel veer particulieren die een woning verhuren. In enkele gevallen zit hier dan zelfs ook een ontbijt bij. Dit is natuurlijk maar net wat je voorkeur heeft. Ben je met een groep, boek dan een leuke vakantie woning of pensioen. Erg gezellig en bovendien zijn ze in het dorpje in overvloed te vinden.

bus

Buspendel naar Mittersill

Eenmaal een geschikte accommodatie gevonden? Dan wordt het tijd om na te denken over vervoer. In veel gevallen kan je vervoer en accommodatie samen boeken, maar het is ook mogelijk om losse bustickets te kopen. De busreis naar Mittersill neemt ongeveer 15 uur in beslag, maar doordat er voornamelijk in de nacht gereden wordt kan je in alle rust mee rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zaken als winterbanden of een vignet. Uitgerust kom je aan en je kan direct de piste op.