Vergelijk busreizen naar het skigebied La Joue du Loup

Op zoek naar een comfortabele busreis naar het gemoedelijke dorpje La Joue du Loup? Vergelijk snel op deze pagina de voordeligste wintersport busreizen naar dit heerlijke skigebied. Boek al v.a. 99,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar La Joue du Loup – Voordelig spelen in de sneeuw

La Joue du Loup is een vrij nieuw dorp, speciaal opgezet voor de wintersport toerist. Toch doet dit Franse dorp sfeervol en authentiek aan. Er is nagenoeg geen hoogbouw te vinden in La Joue du Loup. Het dorp is opgezet uit verschillende houten chalets en een knus centrum met een aantal winkeltjes, restaurants en barretjes. Wintersport in La Joue du Loup is vooral gemoedelijk. Hier is er nog geen sprake van massa toerisme en de rust die er heerst spreekt veel mensen aan.

Je kunt in La Joue du Loup niet alleen uitstekend skiën, maar ook heerlijk langlaufen, snowboarden en sneeuwschoenwandelen. De pistes zijn er niet heel uitdagend, maar wel gevarieerd. Ruim 100 kilometer aan uitgestrekte besneeuwde pistes staan hier tot je beschikking. Er is ook een funpark aanwezig voor de freestylers en een afgesloten oefenweide voor de kleintjes waar ze kunnen sleeën of ski les kunnen krijgen. Met een busreis naar La Joue du Loup is een aantrekkelijk optie voor wie uitgerust aan wil komen op zijn vakantiebestemming.

Vergelijk alle busreizen naar La joue du Loup


Meest geboekte busreizenInfo over La Joue du Loup

pistes

Pistes in
La Joue du Loup

De pistes van La Joue du Loup zijn vrij eenvoudig. De sneeuwgebieden kenmerken zich door een licht glooiend landschap met brede, lange afdalingen. Vooral beginners en mensen die voornamelijk voor de rust en de omgeving komen kunnen in dit skigebied uitstekend terecht. Er zijn voornamelijk blauwe en rode pistes en diverse oefenweides. Voor snowboarders zijn de brede paden zonder teveel onderbrekingen een uitkomst om met een rap tempo van de helling te kunnen afdalen. Voor de langlaufliefhebber zijn hier ruim dertig kilometer aan loipen te vinden.

accommodaties

Accommodaties in
La Joue du Loup

De accommodaties in La Joue du Loup zijn over het algemeen heel betaalbaar. Grote hotels en appartementencomplexen trekken voornamelijk studenten aan die een goedkope skivakantie willen hebben. De individuele houten chalets zijn meer in trek bij gezinnen, stelletjes en vriendengroepen. Veel accommodaties bevinden zich direct aan de piste waardoor je vanuit je bed meteen de piste op kunt. In veel hotels kun je gebruik maken van de sauna, whirlpool of spa, waardoor je vakantie zowel actief en rustgevend kan zijn.

bus

Buspendel naar
La Joue du Loup

Bij diverse reisorganisaties kun je volledig verzorgde reizen boeken richting La Joue du Loup boeken. Hierbij zijn zaken zoals skipas, accommodatie en ontbijt al inbegrepen. Losse tickets boeken is ook heel goed mogelijk. Zo kun je zelf je opstappunt bepalen, maar ook je accommodatie en eventuele andere extra’s. Vanuit Utrecht ben je in nog geen tien en een half uur in het Franse skigebied. Reizen per luxe touringcar is niet alleen heel voordelig, maar ook nog eens zeer relaxt. Zorgeloos en uitgerust bereik jij je vakantiebestemming.