Busreizen vergelijken naar het skigebied Tirol

Maak een heerlijke busreis naar het populaire skigebied Tirol. Keuze uit een losse pendelbus of een accommodatie incl. skipas. Boek al v.a. 119,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Tirol – Op en top gezelligheid

Zeg je wintersport, dan zeg je Tirol. Dit Oostenrijkse wintersportparadijs is een genot voor jong en oud. Skiërs, snowboarders, langlaufers en wandelaars. Kleine kinderen, jongeren en ouderen. Iedereen kan wel iets naar zijn gading vinden in Tirol. Het gebied is sneeuwzeker en de sneeuwkwaliteit is optimaal. Er zijn snowparks, meerdere kinderlanden en pistes voor verschillende niveaus. Ook na het skiën valt er hier genoeg te beleven.

De Oostenrijkse gezelligheid staat in Tirol centraal. Overal kun je aanschuiven voor een overheerlijke warme maaltijd en de après-ski is wereldberoemd. Wintersport in Tirol is dus een echte aanrader. Maar liefst 80 skigebieden met zeker 3000 kilometers aan pistes liggen hier voor je klaar. Deze zijn bereikbaar met diverse moderne kabelbanen en skiliften. Een groot voordeel van skiën in Tirol is dat je maar één skipas nodig hebt. Met een georganiseerde busreis naar Tirol wordt je in ongeveer 9 uur naar je vakantiebestemming gebracht.

Vergelijk alle busreizen naar Tirol


Meest geboekte busreizenInfo over Tirol

pistes

Pistes in
Tirol

Tirol ís wintersport. Voor skiërs en snowboarders zijn er maar liefst 80 skigebieden beschikbaar in alle categorieën. Met één skipas heb je toegang tot 3000 kilometer sneeuwzekere pistes. Voor de beginner zijn er voldoende skischolen die hoog aangeschreven worden. Freeriders kunnen naast de pistes in de nog onberoerde sneeuw hun eigen sporen maken. In Tirol zijn er kindvriendelijke en familievriendelijke skigebieden met speciale faciliteiten voor de allerkleinsten. Dank zij de moderne skiliften is het hele gebied gemakkelijk te bereiken.

accommodaties

Accommodaties in
Tirol

In Tirol vind je authentieke accommodaties die nog de charme van weleer hebben. Uit hout opgetrokken chalets en vakantiehuisjes zijn ingericht met rijkelijk versierde meubels. Voor wie iets meer luxe verwacht kan overnachten in heuse designhotels, waar je ook gebruik kunt maken van een jacuzzi, sauna of verwarmd zwembad. In Tirol vind je nog echte familiehotels, maar als je je kinderen een echt unieke vakantie ervaring wilt bijbrengen kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een boerderij.

bus

Buspendel naar
Tirol

In ongeveer 9 uur kun je al volledig uitgerust op de piste staan. Door een ticket te boeken bij een busreisorganisatie zorg je ervoor dat je zelf totaal geen zorgen hoeft te hebben over de heen- en de terugreis. In de luxe touringcar is voldoende ruimte voor jouw wintersportbagage en die van je reisgenoten. Zelf hoef je geen rekening te houden met verkeershinder zoals files. Je hebt geen last van parkeerproblemen en je hoeft geen route te volgen. In de bus kun je rustig achterover hangen en je ogen sluiten. De buschauffeur doet de rest.