Busreis wintersport naar Pinzolo vergelijken

Comfortabel op wintersport met de bus naar Pinzolo in de regio Trente? Een ideaal gelegen wintersport plaats met betaalbare accommodaties. Boek al een (retour) busreis v.a. 119,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Pinzolo – Goed gelegen met betaalbare accommodaties

In Trente in Italië vind je een heleboel skigebieden. Rond die skigebieden liggen allerlei plaatsen. Eén daarvan is Pinzolo. Pinzolo is een rustig dorpje dat vlakbij het skigebied ligt. Je bent dus snel genoeg op de piste vanaf Pinzolo, maar je zit niet direct aan de pistes. Wel zit je in een authentiek dorp, waar de prijzen lager liggen dan in het nabij gelegen Madonna di Campiglio. Je profiteert dus van dezelfde pistes, maar wel van lagere prijzen. Dat wil niet zeggen dat Pinzolo een goedkope bestemming is voor je wintersport. Je blijft natuurlijk pal in het skigebied van Trente met de busreis Pinzolo.


Info over Pinzolo

pistes

Kindvriendelijk Pinzolo

In Madonna di Campiglio valt nog wat nachtleven te vinden, maar in Pinzolo kom je vooral voor de rust. Dat maakt het ook een perfecte plek voor familievakanties. Of als je het gewoon wat rustiger aan wil doen. Voor de kinderen is er niet alleen ruimte op de eenvoudigere pistes, maar ook in de plaats kunnen de kinderen zich vermaken. Wie geen kinderen heeft, maar de drukte van de wintersporters aan het eind van de dag toch wil ontsnappen, zit in Pinzolo ook goed. Je kunt hier namelijk heerlijk uitrusten na een dag op de piste. En dat met de authentieke Italiaanse keuken.

pistes

Pistes in Pinzolo

De pistes liggen dus niet direct aan Pinzolo, maar zijn wel degelijk goed bereikbaar. Je zit bijvoorbeeld vlakbij de Tulot Audi Quattro, een nieuw aangelegde zwarte piste die tevens één van de mooiste van de Alpen wordt genoemd. Daarnaast ligt Pinzolo bij het skigebied Campiglio Dolomiti di Brenta. Daar liggen veel meer plaatsen in de buurt of in. Zo ook Pinzolo. De variatie in pistes is hier ruim voldoende om je elke dag opnieuw te kunnen vermaken tijdens de wintersport. Ongeacht je niveau van vaardigheden op de ski’s of op het snowboard.

 

Pinzolo ligt aan het skigebied, maar niet tussen de pistes. Dat is ook een reden dat het dorp zo rustig blijft. Veel andere locaties liggen bijvoorbeeld omringd met verschillende pistes. Die zijn vanaf Pinzolo ook niet ver, maar toch iets moeilijker te bereiken. Wel heb je in Pinzolo prachtige uitzichten over de verschillende bergen die de plaats omgeven.

accommodaties

De beste accommodaties voor wintersport in Pinzolo

Verblijven in Pinzolo kan in hotels, chalets en appartementen. Eigenlijk alles dat je verwacht van een wintersportbestemming. Chalets zijn natuurlijk klassieke wintersportverblijven. Dat vind je niet alleen in Oostenrijk, maar ook in de Italiaanse wintersportgebieden. Ze zijn vaak berekend op wintersporters. Dat geldt natuurlijk ook voor het gros van de hotels en appartementen. Wat voor jou de beste accommodatie is, hangt natuurlijk van je gezelschap af.

 

Ben je met het gezin, dan heb je misschien meer overzicht op de kinderen in een appartement of chalet. Ook met een groep vrienden zijn chalets of appartementen vaak gezelliger dan een hotelkamer. Wanneer je met zijn tweeën bent is een hotelkamer misschien juist prettiger. Meerdere hotels hebben ook spa faciliteiten, een zwembad of beide.

bus

Buspendel naar Pinzolo

Kies je voor een busreis Pinzolo, dan kies je voor veel gemakken. Wintersportbestemmingen bereiken met het vliegtuig is vaak veel gedoe. Je moet je spullen naar het vliegtuig krijgen en van het vliegtuig weer in een taxi of bus. Dat is een hoop gesjouw en kan ook duur worden. Dan is rijden prettiger. Je gaat vanuit Nederland naar Pinzolo en hoeft maar één keer in en één keer uit te laden per rit. Dat kan met je eigen auto, maar met een busreis Pinzolo maak je het jezelf nog gemakkelijker. Je hoeft namelijk alleen maar te genieten van het uitzicht tijdens de rit en niet op de weg of de route te letten.