Vergelijk alle wintersport busreizen naar Les Arcs

Het populaire wintersport gebied Les Arcs bezoeken met de bus? Het ideale gebied voor jong & oud. Vergelijk alle busreizen en boek al v.a. 115,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis Les Arcs – Voor iedere Skiër

Les Arcs is het toeristische oord in Frankrijk voor wintersport. Het oord bestaat uit vier dorpen welke speciaal voor wintersport gebouwd zijn, het ligt in de Franse Alpen en een wintersport in Les Arcs is voor iedereen geschikt. Doordat dit gebied speciaal gebouwd is voor de wintersporters is alles op hen gericht. Zo zijn de dorpen autovrij, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om te après-skiën en zijn er in de dorpen genoeg accommodaties beschikbaar voor toeristen.

Wellicht voor een enkeling niet authentiek genoeg, maar in Les Arcs kan je op en top genieten van de wintersport. Daarnaast zijn er in de omgeving ook voldoende andere activiteiten te ondernemen. Wil je dus een dagje niet skiën kan je kiezen uit een divers aanbod van activiteiten, denk hierbij aan langlaufen, klimmen of paardrijden. Het gebied is erg kindvriendelijk en door de verschillende niveaus van de pistes kan zowel de beginnende als de gevorderde skiër hier terecht.

Vergelijk alle busreizen naar Les ArcsInfo over Les Arcs

pistes

Pistes in Les Arcs

Les Arcs is een op en top skigebied. Dit is ook in het aantal pistes te zien, de lengte hiervan en de variatie in niveau. De totale lengte van de pistes is meer dan 200 kilometer. Het aantal pistes is meer dan 100 in totaal, daarvan zijn er maar liefst ruim 20 zwarte pistes, ruim 40 rode pistes en 45 blauwe pistes. De beginnende en de gevorderde skiër kan hier dus zijn hart ophalen.

accommodaties

Accommodaties in Les Arcs

Les Arcs is gemaakt voor toeristische doeleinden. Niet vreemd dus dat er ook voldoende mogelijk is op het gebied van accommodatie. Doordat het gebied zicht ook richt op alle skiërs, jong en oud, gevorderd of beginnend, is er een ruime keuze in verschillende accommodatie types. Wil je met een groep? Boek dan een vakantiewoning of een ruim chalet. Dit is natuurlijk ook voor gezinnen met kinderen een geschikte optie. Daarnaast zijn er ook hotels en appartementen beschikbaar.

bus

Buspendel naar Les Arcs

Er zijn verschillende mogelijkheden om in Les Arcs te komen. Natuurlijk kan ervoor kiezen om zelf te rijden, maar hou er dan rekening mee dat zaken als winterbanden en tolbetaling ook bij deze rit horen. Een meer ontspannen manier om op je bestemming te arriveren is door een busreis naar Les Arcs te boeken. De rit zal ongeveer 15 uur in beslag nemen, je komt zonder zorgen en uitgerust aan en kan dus direct op de latten stappen.