Vergelijk de busreizen naar het skigebied Ischgl

Maak een fantastische busreis naar het skigebied Ischgl en ervaar een unieke wintersport ervaring. Al vanaf 135,- !

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Wintersport in Ischgl – sfeervol skiën en heerlijke après-ski

In de westpunt van Oostenrijk ligt het bekende skioord Ischgl. Met meer dan 80 pistes in de omgeving is het dorp een van de grootste trekpleisters voor wintersportgangers. Ischgl (spreek uit: “is-gal”) is dan ook een echt wintersportdorp, waar alles draait om sneeuw, goede pistes, en natuurlijk après-ski. Voor Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, is dit dan ook niet de meest geschikte locatie: de après-ski van Ischgl is wereldberoemd, en een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor dit dorp. Het draait in Ischgl om gezelligheid en uitbundigheid, en ‘s avonds zijn de disco’s en nachtclubs altijd druk bezocht.

Er wordt natuurlijk ook geskied in Ishgl Vooral voor doorgewinterde skiërs is Ischgl een uitstekende locatie. Het dorp is vrij hoog gelegen, en het is er erg sneeuwzeker. Er zijn er zijn nauwelijks vlakke stukken te herkennen op de schitterende en uitdagende pistes en mooie, lange afdalingen. De liften zijn erg modern en goed verzorgd. Ook is er veel mogelijkheid om off-piste op ontdekkingstocht te gaan. Voor beginners is deze plek dan ook eigenlijk niet zo heel geschikt, maar voor een skivakantie met familie of vrienden is er geen betere plek te bedenken.

Vergelijk alle busreizen naar Ischgl


Meest geboeke busreizenInfo over Ischgl

pistes

Pistes in Ischgl

Skiën in Ischgl is een van de mooiste ervaringen die je op vakantie kunt hebben. Het gebied ligt vrij hoog: meer dan de helft van de pistes ligt boven de 2000 meter. Dat maakt het gebied niet alleen erg sneeuwzeker, maar ook vrij uitdagend. Voor beginnende skiërs zijn er  enkele blauwe pistes te vinden, maar die zijn vaak drukbezocht. De ervaren wintersporter kan hier echter blijven genieten van een ongeëvenaarde hoeveelheid uitdagende, lange en goed verzorgde pistes in dit gebied.

accommodaties

Accommodaties in Ischgl

Wie naar Ischgl komt, komt voor de après-ski. Er is een prima sfeer in het dorp, en de après ski locaties horen tot de beste van Oostenrijk. Overal zijn barretjes, wijnhuisjes en hutjes, en ook de modernere, trendy discotheken, zoals de Paznauner Taya, zijn goed vertegenwoordigd. Voor vakantiegangers is het gemakkelijk een accommodatie  te vinden, maar houd er rekening mee dat het dorp, met meer dan een miljoen overnachtingen per jaar, wel zeer druk kan zijn. Op tijd boeken dus.

bus

Buspendel naar Ischgl

Ischgl is een zeer populaire vakantiebestemming onder wintersporters, dus het is gemakkelijk om een busreis te vinden naar deze locatie. Dat kan veel geld schelen, en is bovendien erg handig als je op skivakantie gaat. De weg naar Ischgl kan erg druk zijn: wel zo fijn als je dan niet zelf hoeft te rijden met een volle auto. Ischgl ligt in het westen van Oostenrijk, op 900 kilometer vanaf Utrecht, dus met de bus duurt de rit een uur of negen.