Vergelijk de wintersport busreizen naar Kitzbühel

Maak een comfortabele busreis naar het moderne skigebied Kitzbühel in Oostenrijk. Boek al een busreis vanaf 89,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Kitzbühel – Veelzijdig & gemoderniseerd

Wintersport in Kitzbühel kent vele pluspunten. Kitzbühel is een stad in Oostenrijk. Het heeft onder skiërs een beetje een prestigieuze uitstraling, dit komt waarschijnlijk doordat er in de loop der jaren veel aan modernisering is gedaan. Dit is dan ook gelijk één van de vele pluspunten.

Verder is Kitzbühel erg divers met verschillende kleuren pistes en een uitgestrekt skigebied is er voor vrijwel ieder niveau een geschikte afdaling te vinden. Voor de echt gevorderde skiër kan de uitdaging hier wel afnemen. Het grootste voordeel is er voor de beginnende skiër. Hoewel dit in veel Oostenrijkse skigebieden niet de norm is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Italiaanse skigebieden, kan je ook in Kitzbühel heeft goed dagtochten maken. Verder is er in Kitzbühel ook genoeg te beleven op het gebied van après-ski, hoewel het er in sommige gebieden wellicht iets uitbundiger aan toe kan gaan is er genoeg keuze in Kitzbühel. Verder is het er erg kindvriendelijk en hoewel de kans op sneeuw wellicht in andere gebieden groter is zijn er genoeg sneeuwkanonnen welke de klus kunnen klaren.

Vergelijk alle busreizen naar KitzbühelInfo over Kitzbühel

pistes

Pistes in Kitzbühel

Kitzbühel hoort bij het grote skigebied in de Kitzbüheler Alpen. Hoewel er niet altijd sneeuwzekerheid is, is dit ook niet nodig vanwege de sneeuwkanonnen en het feit dat tot aan de top gras ligt. Hierdoor is een klein laagje sneeuw al voldoende. Vooral rode en blauwe pistes zijn er in overvloed. In totaal ligt er ongeveer 180 kilometer aan piste. Hiervan is zeker 100 kilometer blauwe piste, ruim 60 kilometer is bestempeld als rode piste. De overige kilometers zijn zwarte piste.

accommodaties

Accommodaties in Kitzbühel

Kitzbühel is een modern plaatsje met ook nog veel authentieke kenmerken. Het plaatsje is erg populair bij toeristen en er zijn dan ook voldoende accommodatie mogelijkheden. Zoek je een hotel of wil je liever een vakantiewoning? Er is in iedere prijsklasse wel iets te vinden. Voor ieder budget is wel iets te vinden. Er zijn vooral veel appartementen, aangeraden wordt wel om tijdig te boeken, zodat je de accommodatie die je wenst nog beschikbaar is.

bus

Buspendel naar Kitzbühel

Eenmaal een accommodatie geboekt, maar nog geen vervoer? Dan zijn er natuurlijk verscheidene opties. Zo kan je ervoor kiezen om met de vliegtuig te gaan, maar ook de trein is een mogelijkheid. In veel gevallen allemaal erg omslachtig wanneer je dit vergelijkt met een busreis naar Kitzbühel. Je hoeft niet over te stappen en je kan in de bus rusten. Doordat er ’s nachts wordt gereden ben je dag 1 van je vakantie al direct op bestemming en kan de vakantie direct beginnen.