Vergelijk de wintersport busreizen naar Campitello

Boek een wintersportvakantie met de bus naar Campitello en beleef een geweldige tijd in dit rustige plaatsje. Keuze uit een losse buspendel of boek inclusief accommodatie. Al v.a. 115,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Wintersport in Campitello – De plek die wintersport ademt

Op zoek naar een wintersport bestemming? Bekijk dan eens het Italiaanse wintersport plaatsje Campitello di Fassa. In dit plaatsje in het noorden van Italië ademt wintersport. Campitello di Fassa ligt in de Italiaanse provincie Trente en is erg klein. Het plaatsje kent ongeveer 750 inwoners, maar als wintersport bestemming is Camitello ideaal. Doordat het een klein plaatsje betreft is het erg rustig, ook als wintersport bestemming. En daarmee blijft de authentieke en rustige sfeer behouden. Wanneer men echt wilt genieten van de wintersport en dan met name van het sporten. Wanneer je op wintersport vakantie gaat voor het feesten en vertier kan je wellicht beter een andere bestemming kiezen. Naar Campitello kies je als wintersport bestemming wanneer je rustig wilt genieten van de sneeuw, wintersport en de mooie omgeving. De omgeving is hiervoor ideaal met een aantal mooie en uitdagende pistes in de buurt, is Campitello zeker het overwegen waard.

Vergelijk alle busreizen naar Campitello


Meest geboekte busreizenInfo over Campitello

pistes

Pistes in Campitello

Er zijn verschillende skipistes in de buurt, waarbij verschil wordt gemaakt tussen zowel beginnende als gevorderde skiërs. Campitello maakt onderdeel uit van het skigebied genaamd Val di Fassa, maar ook het skigebied Col Rodella ligt erg dicht in de buurt van Campitello. Vooral voor gevorderde skiërs is Campitello een erg geschikt gebied. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende skitochten te maken en zo een hele dag in beweging te zijn. Daarin zijn verschillende gondel en bus mogelijkheden zodat je altijd weer terug komt op je oorspronkelijke bestemming.

accommodaties

Accommodaties in Campitello

Qua accommodatie mogelijkheden is er in Campitello en in de directe omgeving voldoende keuze. Het zal natuurlijk vooral aan je voorkeur en aan het gezelschap liggen waar je voor kiest. Zo kan je kiezen voor hotel, vakantiehuisje, appartement of bed and breakfast. In het kleine plaatsje is voornamelijk veel aanbod in appartementen. Gelukkig heb je hier ook weer heel verschillende soorten en maten in. Zo zijn er appartementen waarin je een kamer boekt in een complex, maar waarbij het natuurlijk ook mogelijk is om in ditzelfde complex meerdere kamers te huren.

bus

Buspendel naar Campitello

Heb je een geschikte accommodatie gevonden? Dan moet je natuurlijk ook nog op je bestemming zien te komen. Gelukkig is het mogelijk om losse bustickets te boeken. Een Busreis naar Campitello is vanuit Nederland ongeveer 1000 kilometer, afhankelijk van waar in Nederland men vertrekt. Een busreis duurt ongeveer 15 uur. Een heerlijke manier om je naar je bestemming te laten brengen zonder dat je hier zelf moeite voor hoeft te doen.