Vergelijk de busreizen naar het skigebied Fieberbrunn

Neem een heerlijke vakantie met een busreis naar Fieberbrunn. Verschillende buspendels en accomodaties inclusief skipas. Al vanaf 89,- !

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Wintersport in Fieberbrunn – skiën in een echt Tiroolse sfeer

Zin in een skivakantie? Fieberbrunn biedt een gemoedelijke en authentieke Oostenrijkse vakantie-ervaring voor het hele gezin. Op de grens van het Salzburgerland en Tirol ligt dit prachtige, kleine wintersportdorp, van waaruit je toegang hebt tot 270 kilometer aan skipiste. Het dorp heeft, met zijn typische houten gebouwen, veel charme. Het is er bovendien ook niet zo druk als in de omliggende dorpen, wat een groot voordeel is als je op skivakantie gaat met het gezin, of als je op zoek bent naar een wat kalmere vakantie-ervaring. Toch kan wie zin heeft om na het skiën lekker los te gaan in een van de après-ski-tenten, in Fieberbrunn ook goed aan zijn trekken komen.

Qua skiën biedt Fieberbrunn veel mogelijkheden. Er zijn hier meerdere pistes voor beginnende skiërs, maar ook gevorderden komen goed aan hun trekken, want er zijn veel rode pistes te bereiken, met veel variatie. Het dorp is centraal gelegen, dus omliggende skigebieden zoals Saalbach en Hinterglemm zijn gemakkelijk te bereiken. De omgeving is ook zeer geschikt voor het ondernemen van tochten off-piste, dus avonturiers kunnen hun hart hier ophalen. In het dorp zelf worden vaak leuke evenementen georganiseerd voor vakantiegangers. Kortom, Fieberbrunn biedt een complete en gevarieerde vakantie-ervaring voor het hele gezin.


Meest geboekte busreizenInfo over Fieberbrunn

pistes

Pistes in Fieberbrunn

Fieberbrunn is een toplocatie om te skiën voor beginnende én ervaren wintersporters. Voor de hoogte is de sneeuwzekerheid erg hoog. Er zijn hier even veel blauwe als rode pistes, wat betekent dat kinderen wat minder ervaren skiërs prima uit de voeten kunnen, terwijl er ook voor de wat meer avontuurlijk ingestelde sporter genoeg uitdaging te vinden valt. De aansluiting met skigebied Saalbach-Hinterglemm zorgt bovendien voor veel variatie in het aanbod: belangrijk voor de echte kilometervreters.

accommodaties

Accommodaties in Fieberbrunn

Anders dan de omliggende dorpen zoals Saalbach en Hinterglemm is Fieberbrunn vrij rustig.  Dat betekent dat het hier relatief makkelijk is om in dit gezellige dorp een accommodatie te vinden. Restaurant en kroegen zijn er ook voldoende, en het aanbod is divers: zowel voor gezinnen met kinderen als voor de liefhebber van de après-ski-hutjes is er hier voldoende aanbod. Maar verwacht geen wild en bruisend nachtleven: Fieberbrunn blijft een gemoedelijk dorpje.

bus

Buspendel naar Fieberbrunn

Fieberbrunn is een populaire vakantiebestemming, zo zijn er een aantal reisorganisaties die busreizen organiseren voor wintersporters. Dat is niet alleen makkelijk, maar vaak ook goedkoop. Zeker voor gezinnen, die met zijn allen op wintersport gaan, kan het aan te raden zijn om een pendelbus naar Fieberbrunn te nemen. De reis is, met ongeveer 900 kilometer vanuit midden-Nederland, erg goed te doen. Vertrek je ’s ochtends, dan sta je ’s avonds op de ski’s in Fieberbrunn.