Busreis wintersport naar Pozza di Fassa vergelijken

Comfortabel op wintersport met de bus naar Pozza di Fassa? Direct gelegen aan meerdere skiliften waardoor je wintersport vakantie direct begint bij aankomst. Boek al een (retour) busreis v.a. 119,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Pozza di Fassa – Binnen no-time stap je op één van de skiliften

Het zal je niet verbazen dat Pozza di Fassa in Val di Fassa ligt. Een busreis Pozza di Fassa brengt je naar het centraal gelegen wintersportdorp in Italië. Je stapt voor zo’n busreis in Nederland op en in Pozza di Fassa word je met spullen en al weer afgezet. De omgeving van Pozza di Fassa is niet alleen perfect om snel op de piste te zijn, maar je bent ook nog omringd met prachtige natuur en bergen. Je uitzicht is dus ook om van te genieten als je even niet op het snowboard of de ski’s staat.


Info over Pozza di Fassa

pistes

Over Pozza di Fassa

Behalve skiën en snowboarden kun je Pozza di Fassa dus genieten van een mooie omgeving. Daar kun je dus altijd goed wandelen, of het nu in de sneeuw is of juist in de zomer. Maar ook wat geschiedenis betreft ben je in Pozza di Fassa op de juiste plek. De authentieke architectuur kun je bijvoorbeeld nog goed terugvinden in de gebouwen. Als het om après-ski gaat zit je hier goed rustig. Er zijn geen nachtclubs, maar er zijn wel voldoende bars en kroegen om je avond gezellig af te kunnen sluiten met een drankje. Er is dus geen wild nachtleven, maar voldoende horeca om je toch te kunnen vermaken buiten de wintersport om.

pistes

Pistes in Pozza di Fassa

Aan Pozza di Fassa grenzen voldoende liften naar skigebieden. Je kunt eigenlijk iedere kant op voor een skigebied vanuit Pozza di Fassa. In het grotere skigebied van Val di Fassa vind je met name rode pistes. In verhouding tot andere gebieden zijn er relatief veel meer rode pistes. Er zijn ook een aantal blauwe en zwarte pistes te vinden in Val di Fassa, maar dit zijn er beduidend minder. Voor de blauwe pistes moet je vooral aan de noordkant van Pozza di Fassa zijn. Aan de oostkant vind je met name rode en zwarte pistes.

accommodaties

De beste accommodaties voor wintersport in Pozza di Fassa

Er zijn in Pozza di Fassa verschillende mogelijkheden voor accommodaties. Vaak kies je tijdens je wintersport voor een hotel, appartement of chalet. Maar er is in Pozza di Fassa ook een camping. Daar kun je niet alleen met je tent, camper of caravan terecht, maar je kunt er ook vakantiehuizen huren. Zo combineer je de campingsfeer met de wintersport in één vakantie.

In Pozza di Fassa vind je ook meer dan genoeg hotels. Zowel tussen de horecagelegenheden als pal aan de liftverbindingen naar de pistes. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Waar je ook een hotel boekt, je kunt kiezen voor hotels met extra faciliteiten zoals een eigen bar, restaurant, zwembad en spa faciliteiten.

De locaties van appartementen en vakantiehuizen zijn vergelijkbaar met die van de hotels. Ze liggen pal aan de liftverbindingen, in het levendige centrum en daar tussenin. De meeste verblijven zijn geschikt voor gezinnen of groepen van 4 tot 6 personen. Een beperkter aanbod is geschikt voor grotere gezelschappen of juist slechts voor 2 personen.

bus

Buspendel naar Pozza di Fassa

Met een busreis Pozza di Fassa ontzorg je jezelf van de hele reis. Eenmaal aangekomen in Pozza di Fassa kun je misschien meteen de piste op. Je bent namelijk niet moe van het rijden. Misschien heb je zelfs extra energie gekregen van de prachtige route van Nederland naar Pozza di Fassa door de bergen en sneeuw. Als je zelf moet rijden, ben je vaak kapot van de lange rit en wil je eerst bijkomen. Met een busreis Pozza di Fassa heb je daar in ieder geval geen last van.