Mini-Ski vakanties vergelijken

Op zoek naar een mini-ski vakantie met de bus naar een van de skigebieden in bijv. Oostenrijk, Duitsland of Frankrijk? Vergelijk op deze pagina voordelige Mini-Ski vakanties. Boek al v.a. 189,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Een aantal dagen heerlijk op mini skivakantie

Een ski vakantie, voor de fervente skiërs onder ons is er niets leuker dan dat. Een weekje of langer op de latten staan, heerlijk genieten van de zon en lekker actief zijn. Tussendoor wat après-ski’s met familie of vrienden en je hebt vaak een geslaagde vakantie. Maar wat als je niet meer genoeg vakantie hebt om een hele week of langer te gaan skiën. Geen nood, voor deze mensen is er ook de mini ski! Het hoeft ook niet alleen omwille van beperkt verlof te zijn dat je enkel op mini ski vakantie wilt gaan. Soms is een paar dagen op de latten staan en even alle dagelijkse sleur vergeten, meer dan genoeg om er daarna weer tegenaan te kunnen! Op deze pagina tonen we je de beste aanbieders voor mini-ski arrangementen met de bus en vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Bekijk de voordeligste aanbieders voor mini ski vakantiesMini ski - Informatie

pistes

Wat is mini ski?

Tijdens een mini ski vakantie doe je volledig hetzelfde als bij een gewone ski vakantie, maar dan gewoon maar voor een paar dagen zoals een weekend of een midweek. Je gaat ook perfect in een all-in formule op vakantie en gaan skiën, je doet enkel voor een kortere periode dan bij een gewone ski vakantie. Deze mini ski vakanties zijn ook goedkoper waardoor je er voor een klein prijsje toch even tussenuit bent. Een fijne combinatie, toch? 

bestemmingen

Bestemmingen

Het fijne aan een mini si vakantie is dat je gewoon lekker naar alle bestemmingen kan gaan zoals je dat zou doen wanneer je een langere skivakantie boekt. Evengoed kan je dus gaan skiën in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland of Tsjechië. Hoe verder je natuurlijk gaat, hoe minder tijd je effectief zal hebben om te skiën ter plekke. Zeker wanneer je maar op mini ski gaat, moet je de bestemming dus goed overwegen. 

bus

Met de bus op mini ski

Ben je geen voorstander van reizen met het vliegtuig? Dan ga je toch gewoon met de bus op vakantie? Dit zal misschien niet kunnen bij mini skivakanties, hoor ik je denken, maar niets is minder waar. Ook voor je mini skivakantie kan je reizen met de bus. Er zijn tal van maatschappijen die een all-in verzorgde mini ski busreis aanbieden. Denk maar aan Winterliner, Sunweb, TUI of Summittravel. Je vindt er mini ski busreizen volledig op jouw maat en naar jouw wensen, zodat jij een geweldige vakantie kan beleven, ook al is die dan wat korter dan anders. Even een frisse neus halen, je goed afreageren op de latten en af en toe eentje drinken, meer hoeft dat niet te zijn!