Vergelijk een busreis wintersport naar Flaine

Maak een comfortabele busreis naar het wintersport stadje Flaine. Ga er op uit met het hele gezin en geniet van de besneeuwde omgeving. Boek al v.a. 214,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Flaine – Familievriendelijk vakantieoord

Flaine is een familievriendelijk wintersportstadje in de Franse Alpen. De beroemde Bauhaus architect Marcel Breuer is hier verantwoordelijk voor de architectuur. Witte, strak vormgegeven gebouwen sieren hier volgens de één de omgeving en volgens de ander zijn ze hier totaal misplaatst. Wie meer de traditionele chaletstijl zoekt kan beter verblijven in Hameau de Flaine, een wijk die samen met Flaine Foret, Flaine Forum en Flaine Front Neige de wijken van dit Franse winterdorp vormt.

Wintersport in Flaine is een magische ervaring. De Mont Blanc staat hier slechts 30 kilometer vandaan. Het skigebied bevindt zich op een bosrijke heuvel in een natuurlijke sneeuwkom, wat zorgt voor spectaculaire sneeuwdumps en bijzondere vergezichten. Flaine biedt pistes voor zowel beginnende als de meer ervaren wintersporters. Wie ontspannen aan de vakantie wil beginnen doet er goed aan om een busreis naar Flaine te boeken. In even ruim 9 uur kun je al op de piste staan.

Vergelijk alle busreizen naar Flaine


Meest geboekte busreizenInfo over Flaine

pistes

Pistes in
Flaine

In Flaine heb je zo’n 140 kilometer aan pistes tot je beschikking. Onderaan de pistes zijn de oefenpistes te vinden en in het skigebied zijn er zowel rode als blauwe pistes. De brede pistes zijn aantrekkelijk voor snowboarders, maar ook onervaren skiers kunenn hier hun eerste skislagen maken. Flaine is onderdeel van het grotere skigebied Grand Massif. Met een skipas kun je dus ook nog uitstapjes maken naar omliggende skioorden zoals Sixt, Samoëns en Les Carroz. Grand Massif telt ruim 265 kilometer aan pistes.

accommodaties

Accommodaties in
Flaine

De allereerste appartementencomplexen in Flaine zijn niet heel knus te noemen. De typische jaren 70 stijl vinden de meesten nu maar weinig sfeervol, maar praktisch zijn ze wel. Vanuit de appartementen zijn er uitstekende verbindingen tot de pistes en de skiliften. De nieuwere appartementen en chalets zijn in een Scandinavische stijl gebouwd. Hierbij zijn veel natuurlijke materialen gebruikt, wat volgens velen meer bij een sneeuwrijk gebied hoort. De vakantieverblijven zijn centraal gelegen in het skigebied. Van hieruit heb je uitstekend toegang tot de gebieden van Flaine en Grand Massif.

bus

Buspendel naar
Flaine

Met de bus naar Flaine afreizen heeft enkele voordelen. Je hoeft zelf niet te rijden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkeer of over het inpakken van de auto. Je hebt je handen vrij om even lekker te ontspannen voordat je je gaat uitleven op de piste. De meeste busreizen vertrekken ’s avonds zodat je al slapende naar je vakantiebestemming wordt gebracht. Uitgerust en wel kom je aan in Flaine waar je direct je ski’s onder kunt binden.