Busreis wintersport naar Madonna di Campiglio vergelijken

Comfortabel op wintersport met de bus naar het populaire Madonna di Campiglio? Direct gelegen aan de vele pistes. Boek al een busreis v.a. 99,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Madonna di Campiglio – Een traditionele Italiaanse wintersport vakantie

Wie denkt aan wintersport, denkt waarschijnlijk direct aan Oostenrijk en de après-ski. Maar het kan ook anders. Bijvoorbeeld met een busreis Madonna di Campiglio. Madonna di Campiglio is een skigebied dat in Italië ligt. Hier komen de Italianen zelf ook voor hun wintersportvakanties. Je zou het dus echt Italiaans wintersporten kunnen noemen. De Oostenrijkse après-ski zul je in Madonna di Campiglio niet zo snel vinden, maar er wordt zeker genoten van een lekker drankje in de avonden na een dag op de piste. Het wordt alleen iets anders aangepakt


Info over Madonna di Campiglio

pistes

Wijn in plaats van après-ski

In plaats van lallend bier drinken, wordt er in Madonna di Campiglio genoten van goede glazen wijn. En dat is minstens zo lekker. Voor sommige mensen geniet dit misschien zelfs de voorkeur. Het weerspiegelt tegelijkertijd ook een beetje wat je van Madonna di Campiglio kunt verwachten. De prijzen liggen relatief hoog en de wintersporters die naar Madonna di Campiglio komen hebben hier dan ook de portemonnee naar. Het is dus niet alleen Italiaans wintersporten, maar ook een plaats waar de wintersporter met een dikke portemonnee zich graag laat zien.

pistes

Pistes in Madonna di Campiglio

Vanuit nabij gelegen plaatsen komen ook wintersporters naar de pistes van Madonna di Campiglio. Je vindt hier een flinke variatie aan pistes en afdalingen. Er zijn voornamelijk rode en blauwe pistes, maar je kunt hier ook terecht op zwarte pistes. Zo zijn er afdalingen voor ieders niveau van wintersportvaardigheden. Met de blauwe pistes is Madonna di Campiglio ook uiterst geschikt voor kinderen. Blauwe pistes zijn ook een goede voor mensen die voor het eerst gaan wintersporten. Je kunt vanaf Madonna di Campiglio afdalen naar Folgarida en Marilleva. Dit zijn twee andere populaire skigebieden.

 

Eigenlijk vind je aan alle kanten van Madonna di Campiglio verschillende pistes. Het skigebied hier heet Campiglio Dolomiti di Brenta. Ook is er een verbinding tussen Madonna di Campiglio en Pinzolo. In Pinzolo kun je ook verschillende pistes vinden. Welke kant je ook op gaat, je kunt dus overal skiën en snowboarden. Ongeacht je niveau. Dat maakt Madonna di Campiglio zo’n aantrekkelijke wintersportbestemming.

accommodaties

De beste accommodaties voor wintersport in Madonna di Campiglio

Omdat het zo’n geliefde wintersportbestemming is, zit Madonna di Campiglio ook vol met accommodaties. Dat maakt het niet gemakkelijker om te besluiten waar je wil verblijven, maar geeft je wel de ruimte om precies die locatie te kiezen die bij jouw voorkeuren en gezelschap past. Zo kun je kiezen of je een hotelkamer in het centrum wil of juist liever vlak aan de piste. Ook zijn er meer dan voldoende hotels met spa faciliteiten, restaurants en bars om uit te kiezen.

 

Voor appartementen heb je minstens evenveel keuze. Er zijn ook groepsappartementen te vinden die geschikt zijn voor 10 mensen. De meeste appartementen liggen wel verder van de pistes af. Wel is het mogelijk een appartement met spa faciliteiten te boeken.

bus

Buspendel naar Madonna di Campiglio

Je maakt het jezelf het meest gemakkelijk door een busreis Madonna di Campiglio te boeken. De bus vertrekt vanuit Nederland en brengt je naar de wintersportplaats. Dat betekent dat je niet eerst met je spullen van huis naar het vliegtuig hoeft om deze daarna weer van het vliegtuig naar een taxi over te hevelen. Ook kun je genieten van het uitzicht tijdens de rit in plaats van je zorgen te hoeven maken over de route en afslagen. Zo begint je wintersport in Madonna di Campiglio al een stuk relaxter met een busreis.