Vergelijk de wintersport busreizen naar Moena

Kies voor een busreis naar het skiplaatsje Moena. Ontwijk het massa toerisme en geniet van een uitstekende uitvalsbasis voor een wintersportreis. Boek al een busreis naar Moena v.a. 115,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Moena – Een gezellig en authentiek plaatsje

In het Noorden van Italië in de provincie Trente ligt het plaatsje Moena. Met ruim 2.500 inwoners is het een relatief klein plaatsje, maar doordat het midden in de Dolomieten ligt en de hoogte van Moena op 1148 meter ligt is het ideaal om wintersport in Moena als bestemming te kiezen. Moena is een gezellig, authentiek en sfeervol Italiaans plaatsje. Niet alleen voor de wintersport, maar ook als vakantiebestemming is Moena dus erg geschikt. Moena ligt niet direct in een skigebied.

Op korte afstand zijn echter voldoende ski mogelijkheden te vinden en dit maakt dat het stadje vooral voordelig is qua prijzen. De massatoeristen slaan Moena veelal over, terwijl het veel voordelen heeft en de eerste skiliften op korte afstand liggen. De verschillende skigebieden waarvoor je kan kiezen wanneer je in Moena verblijft zijn bovendien gemakkelijk te bereiken met een busverbinding.


Info over Moena

pistes

Pistes in Moena

Bij een verblijf in Moena is het mogelijk om te kiezen voor het skigebied Tre Valli. Dit ligt op een paar kilometer afstand van Moena. Het voordeel van dit skigebied is dat het hier voor jong, oud, gevorderden en beginnende skiërs prima pistes heeft. Vooral bovenop zijn de pistes wat vlakker en geschikt voor de beginnende skiërs. Echter is er ook een pittige, zwarte afdaling waarvan de gevorderde skiër naar beneden kan razen.

accommodaties

Accommodaties in Moena

Zoals aangegeven is een groot pluspunt aan Moena de prijzen. Dit geldt niet alleen voor de lokale prijzen, maar ook voor de kosten voor een accommodatie is de kans groter dan je hier voordeliger uitkomt. In Moena is een ruim aanbod aan hotels. Natuurlijk is het maar net waar je de voorkeur aan geeft, want door het ruime aanbod is er voldoende keuze in bijvoorbeeld luxe en ruimte. Natuurlijk verschillen deze hotels dan ook in prijsklasse.

bus

Buspendel naar Moena

Om onbezorgd van een wintersport vakantie te kunnen genieten is het prettig om direct uitgerust aan te komen. Dit kan door met een busreis naar Moena af te reizen. Het is mogelijk om hiervoor losse tickets te kopen, zodat je zelf je accommodatie kan kiezen. Tijdens de reis hoef je je nergens zorgen over te maken en kan je in alle rust genieten van het uitzicht. De busreis duurt ongeveer 15 uur vanuit Nederland. De ruim 1000 kilometer die afgelegd moeten worden zijn voornamelijk via de snelweg.