Busreis wintersport Superdévoluy vergelijken

Op zoek naar een busreis naar het skigebied Superdévoluy incl. skipas? Vergelijk op deze pagina de voordeligste busreizen naar dit fantastische skigebied. Boek al v.a. 99,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Superdévoluy – Alle gemakken onder één dak

Alle gemakken onder één dak. In Superdévoluy hebben ze aan werkelijk alles gedacht. In dit Franse skigebied vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. In het centrum vind je accommodaties, supermarkten, toeristeninformatiekantoren, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden op loopafstand van elkaar. Bovendien bevindt zich dit allemaal op nog geen 100 meter afstand van de skiliften. Superdévoluy is dus vooral zeer praktisch ingericht.

De ideale uitvalsbasis voor voornamelijk jonge gezinnen. Brede, glooiende afdalingen zorgen ervoor dat iedereen zich kan vermaken op de Franse pistes. De afdalingen zijn langgerekt en breed. Steile hellingen vind je hier niet. Waaghalzen moeten het vooral off-piste zoeken, wat heel goed mogelijk is wanneer er verse sneeuw ligt. Wintersport in Superdévoluy is dus vooral praktisch, prettig en gemoedelijk. Met een busreis Superdévoluy bezoeken is ideaal. Diverse bestemmingen worden aangedaan met lux touringcars. Zelfs voor korte trips kun je een reis boeken voor een weekend of midweek sneeuwplezier.

Alle aanbieders vergelijken met een busreis naar Superdévoluy


Meest geboekte busreizenInfo over Superdévoluy

pistes

Pistes in
Superdévoluy

In Superdévoluy kun je heerlijk skiën op de voornamelijk blauwe pistes. Eenvoudige afdalingen zorgen ervoor dat de beginnende wintersporter hier uitgebreid zijn techniek kan oefenen. Voor de kleintjes is er een kinderland, waar kinderen voor het eerst kennis kunnen maken met de wintersport. Ook op de hoger gelegen pistes kunnen kinderen en andere beginners die al iets meer ervaring hebben goed uit de voeten. In het Franse sneeuwgebied kunnen langlaufers gebruik maken van loipes van in totaal maar liefst 35 kilometer lang.

accommodaties

Accommodaties in
Superdévoluy

De vakantieverblijven in dit Franse skigebied zijn nou niet bijzonder sfeervol te noemen. De meeste gebouwen stammen uit de jaren 70, toen er vanwege de enorme vraag vele toeristische wintersportgebieden uit de grond gestampt werden. Betaalbaar en praktisch zijn de accommodaties echter wel. Wie op zoek is naar een betaalbare wintersportvakantie zonder poespas is hier zeker op z’n plek. In Superdévoluy vind je voornamelijk hotels en appartementen, maar er worden ook steeds meer chalets bijgebouwd. De appartementen zijn niet heel groot of luxueus, maar daardoor wel heel voordelig.

bus

Buspendel naar
Superdévoluy

Met de bus ben je vanaf Utrecht met even ruim tien uur in het Franse Superdévoluy. De meeste touroperators kiezen ervoor om ’s nachts te rijden. De passagiers krijgen de kans om tijdens de toch wel lange reis te slapen, zodat je volledig uitgerust direct op de lange latten kunt stappen. Je kunt vaak kiezen voor een compleet georganiseerde busreis, maar losse tickets zijn ook verkrijgbaar. Z kun je zelf bepalen hoe lang je wilt blijven en waar je gaat overnachten.