Vergelijk alle wintersport busreizen naar Canazei

Een wintersport busreis naar Canazei met uitstekende faciliteiten? Vergelijk alle pendels & busreizen met hotel op deze pagina. Boek al v.a. 54,50!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Canazei – Wintersport met uitstekende faciliteiten

Canazei is een plaatsje in het noorden van Italië. Het plaatsje ligt in de gemeente Trente en telt nog geen 2000 inwoners. Het plaatsje ligt op een hoogte van 1465 meter en is hiermee een ideale bestemming voor een wintersportvakantie. Canazei als wintersport bestemming betekend mooie pistes, voldoende voorzieningen en alles in een authentieke Italiaanse sfeer. In Canazei waan je je midden in een mooi natuurgebied, maar doordat je je in een centraal punt in de Dolomieten bevindt zijn er tal van ski mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een afdaling van een piste te maken en zijn er voldoende skiliften aanwezig. Het is ook mogelijk om een langere toch te skiën. Hoewel het gebied voornamelijk geschikt is voor de gevorderde skiër zijn er ook mogelijk voor de beginnende skiër. Bovendien is er in het dorp ook voldoende te beleven, er zijn verschillende winkels en bars en biedt dus voor ieder wat wils.

Vergelijk alle aanbieders met een busreis naar Canazei


Meest geboekte busreizenInfo over Canazei

pistes

Pistes in Canazei

Zoals gezegd zijn er verschillende mooie pistes in Canazei. In totaal ligt er bijna 130 kilometer aan pistes. Hiervan is ongeveer 30 kilometer bestempeld als blauwe piste, 80 km heeft een rode kleur en 12 kilometer zwarte piste. De overige ruim 60 kilometer is geschikt voor tochten en langlaufen. Canazei is een klein plaatsje in een uitgestrekt gebied. Tijdens het skiën waan je je in een natuurgebieden is het uitzicht schitterend.

accommodaties

Accommodaties in Canazei

Hoewel Canazei een klein plaatsje is, is het uitermate geschikt als wintersport bestemming. Gelukkig is dit lokaal ook aangegrepen en zijn er diverse accommodatie mogelijkheden. Ga je met een groep of met een gezin? Dan kan je kiezen voor een vakantiewoning. Ben je met twee personen, dan kies je wellicht eerder voor een hotelkamer. Naast hotels en vakantiewoningen zijn er ook veel appartementen beschikbaar in Canazei. Dit is vaak voor vrijwel iedere groep geschikt, omdat de grootte van je groep de grootte van je appartement bepaald.

bus

Buspendel naar Canazei

Wil je zonder te veel gedoe op je wintersportbestemming in Canazei komen? Boek dan een busticket. Ook wanneer je al een accommodatie gevonden hebt is het mogelijk om een losse busticket te boeken. Een busreis naar Canazei heeft als voordeel dat je uitgerust op je bestemming aankomt en daar direct optimaal kan gaan genieten. Vooraf is het niet nodig om zaken als een vignet te regelen, bovendien ben je geen extra kosten kwijt aan alle tolbetalingen.