Vergelijk de wintersport busreizen naar Flachau

Comfortabel op reis naar Flachau? Dit gezellige wintersportgebied heeft alles wat je zoekt in een wintersport vakantie. Vergelijk alle reizen & boek al v.a. 89,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Flachau – Sfeervol en modern

Al jaren is Oostenrijk erg populair als wintersport bestemming. Hier zijn verschillende redenen voor te noemen. Zo zijn de skigebieden uitgebreid en vaak toegankelijk voor verschillende niveaus, de sfeer en de gezellige après-ski is vaak tijdens een wintersport vakantie niet weg te denken en daarnaast is er ook nog een hoge mate van sneeuwzekerheid.

Wanneer je nog op zoek bent naar een leuk en gezellig oord om je vakantie te vieren kijk dan zeker naar Flachau. Wintersport in Flachau biedt een variatie in niveaus van de pistes, en een gezellige vakantie. Bovendien is Flachau erg goed bereikbaar, doordat het dicht bij de snelweg ligt. Flachau ligt in Salzburg in Oostenrijk en telt ongeveer 2600 inwoners. Een relatief klein dorp, maar genoeg accommodaties en faciliteiten voor de toeristen. In het skigebied is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd en dit is ook zeker terug te zien.


Info over Flachau

pistes

Pistes in Flachau

Flachau is erg kindvriendelijk. Naast skischolen zijn er dan ook verschillende oefenpistes te vinden. Het dorp zelf is gezellig, maar erg ruimtelijk. Een gezellig stadscentrum ontbreekt, maar de après-ski ontbreekt zeker niet in Flachau. Flachau valt onder het skigebied Zalzburger Sportwelt. Met ruim 200 kilometer aan pistes is het gebied dan ook geschikt voor kinderen, beginnende skiërs en de gevorderde skiër. Bijna 100 kilometer is bestempeld als blauwe piste, ruim 100 kilometer als rode piste en de overige ongeveer 10 kilometer valt onder zwarte piste.

accommodaties

Accommodaties in Flachau

In Flachau is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd. Zo zijn bijvoorbeeld de liften gemoderniseerd en duurt het ook zeker niet lang voordat je boven bent. Er zijn in het dorp een drietal liften, dus grote kans dat je accommodatie in de buurt van één van deze liften zit. Ben je met een groep, dan is het wellicht een leuk idee om een huisje te huren. Ook voor gezinnen met kinderen is dit natuurlijk een optie. In Flachau zijn er ook hotels en pensions. Het is dus maar net waar je voorkeur ligt en wat de rest van je gezelschap voor ogen heeft als accommodatie.

bus

Buspendel naar Flachau

Weet je nog niet goed hoe je in Flachau wilt komen? Dan is het mogelijk om een losse ticket voor de bus te kopen. Je regelt dan dus gewoon je eigen accommodatie en bent niet vervonden aan één organisatie. Een rit naar Flachau duurt ongeveer 15 uur, waarvan grotendeels ’s avonds en ’s nachts afgelegd wordt. Je kan je heerlijk laten rijden, terwijl jij uitrust en de volgende dag zonder zorgen op je bestemming aankomt.