Busreis wintersport naar Ortisei vergelijken

Comfortabel met de bus naar het mooie wintersport plaatsje Ortisei? Maak een keuze uit één van de pendels of busreizen inclusief accommodatie. Al v.a. 115,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Ortisei – Veelzijdig wintersportplaatsje

Italië is natuurlijk een fantastische vakantiebestemming. Niet alleen in de zomer, maar ook als wintersport bestemming heeft Italië veel te bieden. Dit lijkt misschien een hele afstand vanaf Nederland, maar het gebied wat bij uitstek geschikt is voor skivakanties is in het noorden van Italië in de Dolomieten. Dit is niet veel verder dan de meeste skigebieden in andere populaire landen. Zo ligt in Italië ook het plaatsje Ortisei.

Ortisei ligt in het noorden van Italië, in de provincie Zuid-Tirol. Voor wintersport is Ortisei erg geschikt. Ortisei heeft aan beide kanten van het plaatsje pistes liggen, in het centrum is het al mogelijk op een roltrap of transportband te stappen. Bovendien zijn er ook genoeg mogelijkheden voor kinderen om te oefenen. Verder is het gebied ook geschikt om te wandelen en langlaufen. Een mooi gebied met voldoende mogelijkheden voor een wintersportvakantie met rust en vertier.

Vergelijk alle busreizen naar Ortisei


Meest geboekte busreizenInfo over Ortisei

pistes

Pistes in Ortisei

Zoals aangegeven zijn er aan beide zijden van het plaatsje Ortisei pistes te vinden. Aan de ene kant ligt skigebied Seiser Alm. Een mooi, uitgestrekt gebied. Voornamelijk voor de beginnende en gemiddelde skiër een mooi mogelijkheid om te oefenen en de techniek beter onder de knie te krijgen. Er is een ruim aanbod aan pistes welke ook nog eens erg breed zijn. Aan de andere kant liggen ook een aantal pistes, al zijn dit er iets minder dan in Seiser Alm.

accommodaties

Accommodaties in Ortisei

In Ortisei zijn verschillende accommodatie mogelijkheden. Afhankelijk van je wensen en natuurlijk je reisgezelschap. Reis je met een grotere groep heb je ook een grotere accommodatie nodig. Ben je met twee personen, dan kan je kiezen voor een hotelkamer. Ben je met meerdere dan kan je meerdere hotelkamers kiezen of een grotere accommodatie. In Ortisei zijn verschillende mogelijkheden voor vakantieboerderijen. Natuurlijk erg leuk en uniek en bovendien liggen deze vaak ook pal aan de skipistes.

bus

Buspendel naar Ortisei

Een busreis naar Ortisei lijkt wellicht een hele onderneming. Met de bus helemaal naar Italië, maar het noorden van Italië is dichterbij dan het lijkt. Bovendien ben je met de bus niet zelf aan het rijden en kan je dus ontspannen van het uitzicht en elkaar genieten. De bureis naar Ortisei duurt ongeveer 15 uur, afhankelijk van waar in Nederland je op de bus stapt en hiermee kom je uitgerust aan, waardoor je direct de piste op kan en Ortisei kan gaan verkennen.