Busreis wintersport naar Le Corbier vergelijken

Maak een heerlijke busreis naar het wintersportplaatsje Le Corbier en geniet van het uitgebreide skigebied. Vergelijk op deze pagina de beste wintersport busreizen. Boek al v.a. 169,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Le Corbier – Van alle gemakken voorzien

Het wintersportplaatsje Le Corbier is speciaal opgezet voor wintersporttoeristen. In dit Franse stadje voert gemak dan ook de boventoon. Makkelijk bereikbaar, veel pistes en goede verbindingen. Alle gebouwen zijn met elkaar verbonden middels een galerij. Hier vind je winkels, bars, restaurants, een supermarkt en zelfs een apotheek. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. De architectuur is niet heel mooi, want er is veel beton hoogbouw, maar de oppervlakte van de appartementen zijn dan wel weer zeer royaal voor Franse begrippen. Le Corbier is onderdeel van het skigebied Les Sybelles.

Le Corbier ligt in het middelpunt en vanuit hieruit kun je het hele gebied verkennen. Vanaf dit skistation heb je een prachtig panorama over de Arvan vallei en de Vanoise gletsjers. Wintersport in Le Corbier heeft voor ieder wat wils. Meer dan 300 kilometer aaneengesloten pistes, geschikt voor meerdere niveaus. In het snowpark van Le Corbier kunnen waaghalzen hun kunsten vertonen. Een busreis naar Le Corbier is zeker aan te raden. In één nachtje rijden kun je al met je ski’s in de sneeuw staan.

Vergelijk alle busreizen naar Le Corbier


Meest geboekte reizenInfo over Le Corbier

pistes

Pistes in
Le Corbier

Door de aanwezigheid van sneeuwkanonnen kun je er vanuit gaan dat er in Le Corbier altijd een goed pak sneeuw ligt. Het skigebied Les Sybelles is enorm en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de ervaren skiër bieden de rode en zwarte pistes voldoende uitdaging, maar ook off-piste skiën is hier een ware belevenis. Le Corbier is in de eerste instantie opgezet als familievriendelijk skioord. Er zijn dus ook voor de onervaren wintersporters voldoende oefenpistes beschikbaar en er is een skischool.

accommodaties

Accommodaties in
Le Corbier

In Le Corbier vind je voornamelijk appartementencomplexen. De torenhoge gebouwen ademen niet bepaald sfeer uit, maar ze zijn wel van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim opgezet en de flats bevinden zich pal aan de piste. Buiten zoek je de gezelligheid op. Tussen de accommodaties vind je een verwarmd buitenzwembad waar het heerlijk toeven is na een dag vol inspanning. Voor een overnachting in dit Fransje plaatsje betaal je niet zoveel. De prijzen liggen relatief laag, in vergelijking met omliggende wintersportplaatsen.

bus

Buspendel naar
Le Corbier

Met de bus heb je een zorgeloze reis naar Le Corbier. Het Franse plaatsje bevind zich op zo’n 1086 kilometer afstand van Utrecht vandaan en is in zo’n 10 uur te rijden. De meeste busreizen vertrekken ’s avonds, zodat je de hele nacht kunt slapen in de bus. Zodra je wakker wordt ben je op de plaats van bestemming en kun je meteen de ski’s onderbinden. Veel touroperators bieden complete reizen aan, maar het is vaak ook mogelijk om een los ticket te reserveren voor de heen- en de terugreis.