Vergelijk een busreis naar Risoul

Boek een voordelige busreis naar het prachtige dorpje Risoul. Voor de snowboarders bevinden er diverse funparks en kun je er fantastisch skiën. Boek al v.a. 119,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Risoul – Wintersport met een authentiek karakter

Het prachtige dorpje Risoul ligt ver in de zuidelijk Alpen. De gebouwen bestaan voornamelijk uit natuurlijke materialen wat het wintersportparadijs meteen een knusse uitstraling geeft. Alle voorzieningen bevinden zich hier op loopafstand. Vanuit Risoul ben je met de goede liftverbindingen binnen de kortste keren in het skigebied. In dit Franse plaatsje ski je veelal tussen de bomen door. In Risoul schijnt de zon bijna het hele jaar door. De combinatie zon, sneeuw en goede pistes maken een wintersport in Risoul heel aantrekkelijk.

Voor wintersporters van alle niveaus zijn er hier uitdagingen te vinden. Een groot deel van de pistes zijn redelijk eenvoudig, zodat de nog niet zo ervaren wintersporter hier goed uit de voeten kan. Maar ook de professionele wintersporter komt hier aan zijn trekken, met razendsnelle afdalingen en uitdagende off-piste mogelijkheden. Voor de snowboarders zijn hier funparks te vinden waar de meest waanzinnige stunts uitgehaald kunnen worden. Kies voor een busreis naar Risoul als je echt ontspannen aan je reis wilt beginnen.

Vergelijk de busreizen naar Risoul


Meest geboekte busreisInfo over Risoul

pistes

Pistes in
Risoul

Risoul vormt samen met Vars het skigebied La Foret Blanche. Dit uitgestrekte wintersportgebied biedt de skiër en snowboarder voldoende uitdagingen. In Risoul liggen de meeste pistes tussen de bomen, wat prachtige plaatsjes oplevert. La Foret Blanche beschikt over ‘s werelds snelste piste, waar waaghalzen met grote vaart vanaf kunnen suizen. Daarnaast zijn er twee funparks, waar obstakels zoals een halfpipe en een boardercross ervoor zorgen dat ervaren boarders hier hun trucs kunnen oefenen. Brede, licht glooiende hellingen zijn hier uitermate geschikt voor de beginnende wintersporter.

accommodaties

Pistes in
Risoul

De accommodaties in Risoul zijn weliswaar speciaal voor het wintersporttoerisme opgezet, toch ontbreekt het hier niet aan gezelligheid. Van massale betonbouw is hier geen sprake. De aanwezige chalets, appartementen en hotels zijn gebouwd met natuurlijke materialen. Met het veelvuldig gebruik van hout zetten ze hier perfect de sfeer van een romantisch bergdorpje neer. Veel accommodaties bevinden zich direct aan de piste of bevinden zich op steenworp afstand van een skilift vanwaar je al snel op de piste kunt zijn. De verblijven zijn centraal gelegen.

bus

Buspendel naar
Risoul

Met de bus reis je op een prettige manier naar je vakantiebestemming. Er is voldoende plaats voor je skiuitrusting en zelf neem je plaats op een comfortabele stoel. Tijdens de reis hoef jij je nergens druk om te maken. Er is tijd voor een hapje en een drankje, een gezellig praatje met je medepassagiers en je kunt zelfs even lekker de ogen sluiten. Volledig uitgerust kom je in ongeveer 11 uur aan in het Franse Risoul. Hier kun je meteen de ski’s onderbinden en de piste opzoeken.