Vergelijk een busreis naar het skigebied Les Deux Alpes

Geniet in het prachtige skigebied Les Deux Alpes van de vele pistes. Keuze uit verschillende accommodaties inclusief skipas. Boek al v.a. 149,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Les deux Alpes – Glijden van een gletsjer

Les Deux Alpes is een enorm wintersportgebied waar je geweldige afdalingen kunt maken. In dit Franse skiplaatsje is zelfs een heuse gletsjer, waar je zeker kunt zijn van een flink pak sneeuw. Les deux Alpes is in tweeën te delen. Aan de westzijde vind je Vallee Blanche, waar beginners in de zonnige weide hun skivaardigheden kunnen oefenen. Aan de andere kant vind je steile afdalingen waar ervaren wintersporters zich naar hartenlust kunnen uitleven. Wintersport in Les Deux Alpes kan al voor een leuk prijsje. Hier vind je scherp geprijsde, vrij eenvoudige accommodaties, maar ook wat luxere vakantieverblijven zijn hier beschikbaar.

De après-ski in Les deux Alpes is een feestelijke bedoening. In de verschillende wijnbarretjes en après-ski hutjes kun je onder het genot van een drankje gezellig dansen en feesten. Een busreis naar Les Deux Alpes is mede daarom zeker aan te raden. De heen- maar vooral ook de terugreis kun je heerlijk uitrusten, zonder dat je je druk hoeft te maken over verkeershinder.

Vergelijk alle busreizen naar Les Deux Alpes


Meest geboekte busreizenInfo over Les Deux Alpes

pistes

Pistes in
Les Deux Alpes

Op de front Neige kunnen beginners hun skikunsten oefenen. Bovenaan de westzijde zijn de blauwe pistes te vinden. Aan de Oostzijde van Les deux Alpes bevinden zich de meer uitdagendere pistes, met steile afdalingen. In het wintersportgebied is er ook een geweldig snowpark gebouwd waar freestylers zich flink kunnen uitleven. Off-piste skiën is hier alleen mogelijk onder begeleiding, maar voor de skifanaat een geweldige uitdaging. In Les deux Alpes vind je in totaal 229 kilometer aan piste, waar er zelfs in de zomer sneeuw te vinden is.

accommodaties

Accommodaties in
Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is weer een typisch voorbeeld van een wintersportdorp. Je vind hier veel, niet al te fraai vormgegeven appartementencomplexen. Ze zijn misschien niet heel mooi, maar een overnachting is hier wel voordelig. De dorpjes zijn ook heel praktisch opgezet. Centraal gelegen en dichtbij de skiliften wat ervoor zorgt dat je binnen korte tijd op de piste kunt staan. Diverse hotels bieden wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, stoombad of jacuzzi. Een welkome luxe na een dag op de lange latten.

bus

Buspendel naar
Les Deux Alpes

Met een busreis naar je wintersportbestemming kent heel veel voordelen. De vakantie begint al als je de bus instapt. Je hoeft nergens meer aan te denken. Je kunt direct plaatsnemen in één van de comfortabele stoelen en omdat je niet op het verkeer hoeft te letten heb je alle aandacht voor je medereizigers, een goed boek of je doet even lekker je ogen dicht. Zo kom je uitgerust en ontspannen nog geen tien uur later aan in Les deux Alpes. Je kunt kiezen uit een compleet verzorgde busreis inclusief accommodatie en skipas, maar losse tickets boeken is ook mogelijk.