Busreis Wintersport Königsleiten verergelijken

Het pittoreske Königsleiten bezoeken met een busreis? Het kindvriendelijke wintersportplaatsje is zeer geliefd onder kinderen. Vergelijk alle busreizen naar Königsleiten en boek al v.a. 89,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Königsleiten – Pittoresk wintersportdorpje

Königsleiten is een pittoresk dorpje in Oostenrijk. Het is de laatste decennia voornamelijk groot geworden door de toerisme. Het aanblik van dit dorp is met de besneeuwde chalets enorm sfeervol. Op het moment dat je het dorp binnen komt rijden zal je direct zin krijgen in je wintersportvakantie. Een wintersport in Königsleiten begint dan ook vaak al direct goed. Met een dergelijk aanblik heeft iedereen natuurlijk meteen zin om op de latten te stappen.

Er zijn vaak behoorlijk wat Nederlandse toeristen, dus tijdens Nederlandse schoolvakantie wordt er dan ook veel Nederlands gesproken. Königsleiten is dan ook enorm kindvriendelijk. Ook de skischolen hebben Nederlandse leraren in dienst, dus de kinderen leren gelijk goed skiën. Königsleiten ligt ook nog eens op relatief korte afstand van Nederland en de kans op sneeuw is erg groot.

Vergelijk alle busreizen naar KönigsleitenInfo over Königsleiten

pistes

Pistes in Königsleiten

Königsleiten behoort bij skigebied Zillertal Arena. Dit gebied is men name ook voor gevorderde skiërs erg uitdagend, maar ook voor de beginnende skiër is er voldoende mogelijk. In totaal omvat dit skigebied meer dan 140 kilometer aan piste. Hiervan is ruim 40 kilometer blauwe piste en dus de makkelijkste afdaling. Bijna 90 kilometer is rode piste. Ruim 10 kilometer is zwarte pist, dus de moeilijkste variant. In het dorp zelf ligt een oefenpiste, deze is met name natuurlijk bedoeld voor kinderen.

accommodaties

Accommodaties in Königsleiten

Königsleiten is in dit skigebied één van de duurdere gebieden. Toch zijn hier ook betaalbare accommodaties te vinden. Het is natuurlijk maar net wat je zoekt en wat je eisen zijn. Door de populariteit van het dorp is er namelijk een ruim aanbod te vinden van verschillende mogelijkheden. Het ruimste aanbod zit toch wel in de chalets. Dit is al direct bij aankomst in het dorp duidelijk en maakt dat de sfeer van het dorp behouden blijft en een enorm authentieke uitstraling heeft.

bus

Buspendel naar Königsleiten

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte accommodatie is het mogelijk om dit in combinatie met een busticket te regelen. Het is echter ook gewoon mogelijk om een losse busticket aan te schaffen. Bijvoorbeeld wanneer je gewenste accommodatie niet in het assortiment zit of wanneer je dit al hebt geboekt. In ongeveer 15 uur wordt je in een ontspannen busreis naar Königsleiten gereden. Uitgerust kom je aan en je kan direct gaan genieten van je vakantie en van de wintersport.