Busreizen vergelijk naar het skigebied Zwarte Woud

Maak een fantastische busreis naar het skigebied Zwarte Woud en ervaar een unieke wintersport ervaring. Boek al v.a. 299,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar het Zwarte Woud – Skiën door de bomen

250 kilometer pistes, 170 skiliften, 2000 kilometer langlauf-routes en 12 skischansen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele wintersportfaciliteiten in het Zwarte Woud. Snowboarders en skiërs van alle niveaus bezoeken maar al te graag dit Duitse wintersportgebied. Voor de beginners zijn er voldoende brede, niet al te steile pistes en voor de vergevorderde skiërs zijn er uitdagende off-piste mogelijkheden. In het Zwarte Woud worden er uitstekende snowboardcursussen gegeven. Niet alleen beginners kunnen hier aan deelnemen, maar ook  vergevorderde boarders kunnen er nieuwe trucs en technieken leren.

Het Zwarte Woud dankt zijn naam aan de dichtbeboste gebieden. Wandelaars en langlaufliefhebbers hebben hier dan ook de mogelijkheid om afstanden af te leggen in een prachtige omgeving. Wintersport in het Zwarte Woud is genieten voor het hele gezin. Dankzij de korte afstand tot Nederland is een weekendtrip naar dit skigebied dan ook uitstekend te doen. In het wintersportseizoen kun je wekelijks een busreis naar het Zwarte Woud boeken.

Vergelijk alle busreizen naar Zwarte Woud


Meest geboekte busreisInfo over Zwarte Woud

pistes

Pistes in het
Zwarte Woud

De pistes in het Zwarte Woud zijn niet erg hoog. Veel steile pistes zal je hier dus niet vinden. Toch zijn er hier voldoende uitdagingen voor gevorderde skiërs en snowboarders in de vorm van rode en zwarte pistes en de mogelijkheid om off-piste te gaan. Daarnaast zijn is er in totaal 26 kilometer aan blauwe pistes en mooie loipes te vinden voor de langlaufers. Vanaf de piste van Seebruck heb je een prachtig uitzicht over het sneeuwlandschap. Bij Grafenmatt glij je door de bomen door de piste af.

accommodaties

Accommodaties in het
Zwarte Woud

Wie in het Schwarzwald wil overnachten heeft de keuze uit diverse soorten verblijfplaatsen. In het Zwarte Woud vind je veel uitstekende 4 sterren-hotels. Veel van deze hotels bevinden zich dichtbij de pistes en bieden je een prachtig uitzicht over het natuurlandschap. In het Zwarte Woud zijn er ook diverse appartementen te reserveren in verschillende prijsniveaus. Voordelige overnachtingen in een pension met directe toegang tot de skipiste behoort ook tot de mogelijkheden. De accommodaties zijn over het algemeen heel knus en gastvrij.

bus

Buspendel naar het
Zwarte Woud

Met een busreis kun je binnen 7 uur al uitgerust op de piste staan. Vanaf Utrecht is de afstand naar Het Duitse Zwarte Woud slechts 680 kilometer. Door de korte reistijd is deze reisbestemming ook uitstekend geschikt voor een korte skitrip. In het hoogseizoen vertrekken er wekelijks luxe touringcars vanaf verschillende opstappunten door Nederland richting het Zwarte Woud. Je kunt hiervoor een enkele reis of een retourtje reserveren, maar je kunt ook een pakketreis boeken bij jouw touroperator.