Vergelijk een busreis naar La Plagne

Reis per bus naar La Plagne en laat je verrassen door dit veelzijdige skigebied. Ontdek in dit rustige plaatsje de verschillende pistes en boek al v.a. 87,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar La Plagne – Veelzijdige skivakantie

La Plagne bestaat uit 11 kleine dorpjes die met elkaar in verbinding staan door het wintersportgebied. Wie een veelzijdige skivakantie wil hebben is in La Plagne op z’n plek. Ieder dorpje heeft zijn eigen karakter en ook het wintersportgebied is zeer uitgebreid. De afwisselende pistes zijn een walhalla voor wintersporters van alle niveaus. Het ski-in ski-out begrip kennen ze hier maar al te goed. De accommodaties zijn praktisch ingericht en zijn zo gemaakt dat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op de lange latten kunt staan. De gratis liftverbindingen brengen je naar elk gewenst dorpje.

Wintersport in La Plagne is vrij rustig vergeleken met andere Franse wintersportplaatsen. Een bruisend nachtleven is hier niet echt te vinden. In ieder dorpje zijn een aantal après-ski tentjes, maar wat hier vooral aan te raden is uitgebreid tafelen in één van de knusse restaurantjes. Samen genieten van de Franse keuken terwijl je bijkomt van een actieve dag. Voor een goed begin van je vakantie, kies je voor een busreis naar La Plagne.

Vergelijk alle busreizen naar La Plagne


Meest geboekte busreizenInfo over La Plagne

pistes

Pistes in
La Plagne

La Plagne is een wintersportgebied met veel variatie. Voor de beginners zijn er oefenpistes en voor de ervaren skiërs zijn er uitdagende afdalingen te vinden. Ook snowboarders kunnen hier losgaan. Op de brede afdalingen zonder onderbrekingen kan er flink vaart gemaakt worden. La Plagne is een heel mooi gebied. Vanaf de pistes heb je een prachtig uitzicht over het besneeuwde landschap. La Plagne vormt samen met Les Arcs het enorme skigebied Paradiski, die verbonden zijn met de Vanoise Express gondel.

accommodaties

Accommodaties in
La Plagne

In La Plagne vind je naast de betonnen appartementencomplexen en hotels ook karakteristieke chalets en knusse vakantiewoningen. De diverse dorpskernen zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis lifterbindingen die tot middernacht in werking zijn. Het dorpje Plagne Montalbert is vooral in trek bij jonge gezinnen en families. Belle Plagne is het meest bruisende dorpje van La Plagne. Wie niets wil missen zoekt hier een accommodatie tussen de vele horecagelegenheden en winkeltjes. In Plagne Centre zit je het meest centraal. Van hieruit heb je uitstekende liftverbindingen.

bus

Buspendel naar
La Plagne

Met de bus reis je comfortabel naar je wintersportbestemming. Er is voldoende ruimte voor je ski- of snowboarduitrusting. Zelf neem je plaats in één van de comfortabele stoelen, waar je heerlijk in kunt wegzakken voor een dutje. Er is een toilet aanwezig, zodat je geen vervelende tussenstop hoeft te maken. Verder is er verwarming, maar ook airconditioning aan boord. Bij veel touroperators is de busreis inclusief overnachting en skipas, maar een los ticket of een enkele reis boeken behoort ook tot de mogelijkheden.