Vergelijk de wintersport busreizen naar Selva

Maak een comfortabele busreis naar het populaire wintersportgebied Selva in Italië . Geniet van goede faciliteiten, natuur en sfeer. Boek al een busreis naar Selva v.a. 115,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis Selva – Op en top wintersport

Selva is een dorp in het noorden van Italië. Gelegen in de provincie Zuid-Tirol telt het plaatsje ruim 2.500 inwoners en er mag dus gerust over een dorp gesproken worden met deze omvang. Echter biedt dit plaatsje wel erg goede ski mogelijkheden. Selva is het hoogste dorp in het ski gebied Val Gardena, met een hoogte van 1563 meter boven zeeniveau. Selva biedt dan wel weinig inwoners een permanent verblijf er is meer dan voldoende mogelijkheid op het gebied van gasten accommodaties.

Het dorp is helemaal ingericht op toerisme en met name in het winterseizoen. Het dorpje is dan ook gezellig en sfeervol, maar tegelijk ook rustig en authentiek. Komt je op wintersport naar Selva maar heb je na een paar dagen skiën het wel weer gezien? Dan kan je hier uitstekend genieten van de uitgestrekte natuur, mooie wandelingen of genieten in het dorp in een leuk cafétje.

Vergelijk alle busreizen naar Selva


Meest geboekte busreizenpistes

Pistes in Selva

Niet voor niets is Selva enorm populair als bestemming voor de wintersport. Er zijn erg veel verschillende ski mogelijkheden. Een goed gebied voor kinderen, maar ook voor de beginnende skiër en de gevorderde skiër. Het toerisme is hier merkbaar, waardoor het wellicht minder authentiek aanvoelt dan omliggende dorpen, maar desalniettemin is het erg gezellig en sfeervol. Het après-ski is hier echter niet zo uitbundig als in enkele andere gebieden. Selva is ook een uitstekende uitvalsbasis om mooie ski tochten te maken.

accommodaties

Accommodaties in Selva

Mede door de populariteit van Selva onder de toeristen is er voldoende mogelijkheid om een geschikte accommodatie te kiezen. Er zijn zelfs accommodaties waarbij het mogelijk is om te skiën tot aan de voordeur van je accommodatie. Dit is natuurlijk op en top het wintersport gevoel. Echter is het dorp niet heel uitgestrekt, dus heel ver van de dichtstbijzijnde liften zal je nooit zitten. Of je voorkeur nu heeft om in een hotel te verblijven of in een vakantiehuis. In Selva is dit allemaal mogelijk.

bus

Buspendel naar Selva

Wellicht is het niet het eerste waar je bij stil staat, maar hoe wilde je in Selva komen? Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden, maar één van de makkelijkste manieren is toch wel met de bus. Je bent in dat geval geen extra kosten kwijt aan benzine, vignet en tol. Bovendien kom je uitgerust op je bestemming aan. De reis duurt ongeveer 15 uur en onderweg kan je fijn genieten van het uitzicht.