Vergelijk voordelige busreizen naar Les Menuires

Reis comfortabel met een luxe touringcar en beleef een heerlijke tijd in het skigebied Les Menuires. Geniet van de sfeervolle kroegjes en handige winkeltjes. Boek al v.a. 250,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Les Menuires – Wintersport voor iedereen

Les Menuires is een prachtig skigebied waar je voor weinig geld kunt overnachten. Samen met het populaire Val Thorens en Saint Martin de Belleville vormt Les Menuires de ‘Bellville vallei’. Het oude gedeelte is niet heel sfeervol te noemen, maar in de nieuwe wijken vind je knusse appartementen en karakteristieke houten chalets tegen een hagelwit decor. Dit skigebied in de Franse Alpen is vooral zeer efficiënt. Voorzieningen zoals winkels, restaurants, cafés en sportzaken zijn zeer dicht bij elkaar gebouwd, zodat je met een paar stappen je boodschappen, ski-outfit en een biertje kunt halen.

Les Menuires maakt deel uit van het uitgestrekte wintersportgebied Les Trois Vallées, waar je kilometers lange pistes kunt vinden. Het wintersportgebied is aantrekkelijk voor skiliefhebbers en snowboarders. Voor elk niveau vind je hier een afdaling. Ook voor langlaufers en sneeuwschoenwandelaars zijn er hier uitdagende wandelparcours aangelegd. Een wintersportvakantie in Les Menuires biedt mogelijkheden voor iedereen. Een busreis naar les Menuires is zo geregeld en je kunt in ongeveer 10 uur al op de lange latten staan.

Vergelijk voordelige busreizen naar Les Menuires


Meest geboekte busreizenInfo over Les Menuires

pistes

Pistes in
Les Menuires

Les Trois Vallées is een zeer uitgestrekt wintersportgebied met een grote verscheidenheid aan pistes. Alle kleuren pistes zijn aanwezig. Voor ieder niveau is er een gepaste afdaling. Bovendien kunnen snowboarders zich uitleven in het Funpark en kunnen wandelaars op de zogeheten snow-shoe tracks de prachtigste wandelingen maken. Op de oefenweide kunnen de kinderen hun eerste skilessen nemen en er is zelfs een gedeelte waar kinderen in een rubberen band van de berg af kunnen glijden. Deze kindvriendelijke zones grenzen niet aan andere pistes, zodat beide groepen wintersporters elkaar niet hinderen.

accommodaties

Accommodaties in
Les Menuires

In dit skigebied vind je voornamelijk heel veel appartementen. In het oude gedeelte van Les Menuires zijn de appartementen klein, maar wel heel goedkoop. Wie wil wintersporten met een beperkt budget kan hier zeer betaalbare appartementen vinden. Compleet verzorgde reizen naar dit Franse skigebied zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. In hotels zijn er voor grote gezinnen familiekamers beschikbaar of je kunt ervoor kiezen om met het gezin te overnachten in een gezellig chalet. Deze chalets bevinden zich direct aan de pistes.

bus

Buspendel naar
les Menuires

Wie de skivakantie echt goedkoop wil maken kiest voor een busreis naar Les Menuires. Vanuit Utrecht duurt een busreis zo’n tien uur. De meeste touroperators reizen ‘s nachts, zodat de chauffeurs zo min mogelijk last hebben van verkeershinder en de passagiers kunnen het grootste gedeelte van de reis slapend doorbrengen. Er zijn diverse opstapplaatsen door heel Nederland, dus ook altijd één bij jou in de buurt. Je kunt kiezen voor een voordelige pakketreis of wanneer je accommodatie en wintersportbenodigdheden al geregeld hebt voor een los bus ticket.