Busreis wintersport naar Auer Ora vergelijken

Comfortabel met de bus naar de mooie regio Auer Ora in Italië? Maak een keuze uit één van de pendels of busreizen inclusief accommodatie. Al v.a. 99,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Auer Ora – Prima uitvalsbasis voor een wintersport in Zuid-Tirol

Veel mensen gaan graag op vakantie naar Italië en veel mensen gaan graag op wintersport. Die twee kun je combineren met een wintersportvakantie naar Zuid-Tirol. In Zuid-Tirol vind je onder andere het plaatsje Auer Ora. Ora is de Italiaanse benaming voor deze plaats. In Zuid-Tirol zijn er veel skigebieden die erg populair zijn. Dat betekent ook dat het vol wintersporttoeristen zit. Dat is minder het geval in Auer Ora. En met een busreis Auer Ora word je ook nog van Nederland naar deze bestemming gebracht. Je hoeft dus niet in het vliegtuig tussen de wintersporters of in de file onderweg met de auto naar Auer Ora.


Info over Auer Ora

pistes

Over Auer Ora

In deze gemeente in Italië wonen minder dan 4000 mensen. Hoewel het vlakbij de grotere en bekende wintersportgebieden van Zuid-Tirol ligt, is er nog weinig toerisme in de plaats. De naam komt van het Italiaanse woord voor goud: oro. Ora werd de gouden stad genoemd volgens een legende en is inmiddels bekend onder de naam Auer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in deze plaats meer uit je vakantie kunt halen dan wintersport alleen. Ook buiten het wintersportseizoen is het in Auer Ora mooi vertoeven en is er genoeg te beleven en zien.

pistes

Pistes in Auer Ora

Direct aan Auer Ora zijn weinig pistes te vinden, vandaar dat het wintersport toerisme ook minder is. Wel kun je in de buurt naar pistes om toch een echte wintersport vakantie te halen uit je busreis Auer Ora. De plaats wordt namelijk gebruikt als centraal punt vanwaar je naar verschillende gebieden gemakkelijk kunt afreizen. Zo profiteer je van de wintersport en de verschillende pistes, zonder dat je de drukte van het wintersport toerisme steeds om je heen hebt. Je kunt bijvoorbeeld afreizen naar de Dolomieten.

accommodaties

De beste accommodaties voor wintersport in Auer Ora

In Auer Ora zijn vele hotels te vinden. Hotels zijn ideaal voor kleinere gezelschappen, maar ook als je met een groep bent kun je meerdere hotelkamers in hetzelfde hotel boeken. Je kiest zelf natuurlijk wat je zoekt in een hotel. Wil je vooral een slaapplek, of wil je ook ontbijt erbij? Een aantal hotels in Auer Ora heeft ook een zwembad en andere spa faciliteiten. De meeste hotels zijn wel meer basic dan dat. Het is maar net wat je zoekt voor je verblijf.

 

Het is ook mogelijk om te verblijven in een huis of appartement. Daar heb je zelf de mogelijkheid om te koken, wat vaak handig is. Zeker als je met een gezin bent bijvoorbeeld. Zowel villa’s als chalets kom je veel tegen in Auer Ora. In Auer Ora kun je ook kiezen om te kamperen, hoewel dat meer iets is voor buiten het wintersportseizoen. Of je nu kiest voor een hotel, chalet of appartement, je kunt altijd buiten de deur eten. Er zijn namelijk minstens zo veel restaurants als hotels te vinden in Auer Ora. Veel restaurants zijn ook onderdeel van accommodaties.

bus

Buspendel naar Auer Ora

Door een busreis naar Auer Ora te kiezen, ontzorg je je van een hoop dingen. De bus vertrekt vanuit Nederland en daarna heb je je qua reis niets meer om je zorgen over te hoeven maken. Je kunt gewoon genieten van het uitzicht tijdens de rit. En je hoeft niet zelf door de bergen en de sneeuw met je eigen auto. Ook is een busreis Auer Ora een stuk prettiger reizen dan met het vliegtuig, waarmee je nog veel meer afstanden moet afleggen om naar het vliegveld te komen en van het vliegveld naar je accommodatie.