Vergelijk de wintersport busreizen naar Saint Jean d'Arves

Kies deze winter voor Saint Jean d'Arves en geniet van uitgestrekte pistes met hoge sneeuwzekerheid. De ideale plek voor de echte liefhebber. Vergelijk alle wintersport busreizen al v.a. 115,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis Saint Jean d’Arves – Lange uitgestreke pistes

In de Franse Alpen ligt het skigebied Les Sybelles met daarin de populaire bestemming voor wintersport Saint Jean d’Arves. Het is een erg klein dorpje in het oosten van Frankrijk. Het dorpje is rustig en uitgestrekt en een goede bestemming voor je wintersport. Er is namelijk een erg grote kans op sneeuw, bovendien zijn er erg veel ski mogelijkheden en ruime, lange en uitgestrekte pistes. Doordat het dorpje zo rustig is, wordt er niet echt uitgebreid en heftig après-ski gevierd. Deze bestemming kies je dan ook voornamelijk wanneer je kiest voor sneeuwzekerheid en als je op zoek bent naar een mooie omgeving en wanneer je dagelijks op de ski’s wilt staan. Een rustig en authentiek dorpje wat sfeer uitstraalt, dat is Saint Jean d’Arves.

Vergelijk alle busreizen naar Saint Jean d'ArvesInfo over Saint Jean d'Arves

pistes

Pistes in Saint Jean d'Arves

Wanneer je verblijft in Saint Jean d’Arves zijn er twee mogelijkheden om een skigebied te kiezen. Het skigebied wat bij Saint Jean d’Arves, hoort ook bij het nabijgelegen dorp Le Corbier, en heeft 90 kilometer aan pistes. Het bekende en populaire skigebied Les Sybelles is ook een mogelijkheid. Dit gebied heeft een totaal aan 310 kilometer piste. Met zoveel keuzes is er natuurlijk altijd een afdaling te vinden welke past bij jouw niveau of wensen.

accommodaties

Accommodaties in Saint Jean d'Arves

Hoewel Saint Jean d’Arves een klein een rustig dorp is zijn er genoeg accommodaties voor toeristen. Natuurlijk wel in verhouding. Het is niet voor niets een klein dorp. Ben je dus met een grote groep of heb je hoge eisen aan je accommodatie dan is het verstandig om op tijd iets te boeken. In Saint Jean d’Arves zijn vakantiewoningen, hotels en appartementen te vinden. Wil je meer in een authentieke sfeer overnachten. Dan kan je in Saint Jean d’Arves ook kiezen voor een chalet.

bus

Buspendel naar Saint Jean d'Arves

Je kan op verschillende manieren in Saint Jean d’Arves komen. Hou er rekening mee dat de wegen lastig zijn. Zeker wanneer er sneeuw gevallen is. Winterbanden zijn dan een must. Wil je je hier geen zorgen over maken? Dan kan je ook kiezen voor een busreis naar Saint Jean d’Arves. Hiermee voorkom je zorgen over zaken als winterbanden en tol. Je bespaart op benzine en je wordt uitgerust op plaats van bestemming afgezet. De rit zal ongeveer 17 uur in beslag nemen, afhankelijk van waar in Nederland je op de bus stapt.