Vergelijk de busreizen naar het skigebied St. Anton am Arlberg

Maak een fantastische busreis naar het skigebied Sankt Anton am Arlberg en ervaar een unieke wintersport ervaring. Al vanaf 135,- !

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Wintersport in St. Anton am Arlberg – zomer en zon op de Arlberg

Sankt Anton am Arlberg is een modern, vrolijk dorp dat dicht tegen de flank van de Albergen aan gelegen is. De prachtige, zonnige locatie is het perfecte decor voor een skivakantie, maar ook wandelaars fietsers en bergbeklimmers kunnen hier perfect terecht. De voorzieningen voor vakantiegangers in dit dorp zijn zeer goed geregeld: van een high tech skigondel tot een wellnesscentrum, in Sankt Anton kom je helemaal tot rust.

St. Anton am Arlberg staat bekend als een vrij dure locatie, en dat kan een nadeel vormen voor iemand die op zoek is naar een goedkope skivakantie. Desalniettemin is deze locatie erg aantrekkelijk, vooral voor wat jonger publiek. Er is veel te beleven in het dorp, je kunt gemakkelijk gebruik maken van de vele mogelijkheden om tochten te ondernemen, en er wordt veel georganiseerd. En niet te vergeten: er is een geweldige après-ski.

Bekijk alle aanbieders die St. Anton am Arlberg aanbieden


Meest geboekte reizenInfo over Sankt Anton am Arlberg

pistes

Pistes in
St. Anton am Alberg

Onder de bergvallei Vallugagrat  ligt het bekende skigebied van St Anton. Hier werd de eerste skischool ter wereld geopend, dus ze weten zeker wat goed skiën is: vanaf een hoogte van bijna 3000 meter kun je op ski’s eindeloos naar beneden roetsjen. Maar dat is nog niet alles: Aan de andere kant van de Berg ligt Rendl, een tweede skigebied, dat over het algemeen een stuk rustiger is. Hier kunnen gezinnen prima terecht. Voor een skivakantie zit je in St Anton am Arlberg dus op de beste locatie die je maar kunt bedenken.

pistes

Accommodatie in
St Anton am Arlberg

Voor wie zich wat hogere prijzen kan veroorloven, is St Anton am Arlberg een perfecte locatie voor een korte of lange vakantie. In het dorp zijn veel moderne hotels te vinden, waar het prima vertoeven is. Het nachtleven is levendig, met een jong publiek dat iedere avond te vinden is in de nachtclubs en disco’s voor de liefhebber van après-ski is St Anton am Arlberg dan ook een aantrekkelijke verblijfplaats.

pistes

Buspendel naar
St Anton am Arlberg

Ga je op vakantie naar St Anton am Arlberg? Dan met Kun je overwegen om met de bus te gaan: dat scheelt veel kopzorgen, en kan bovendien ook veel geld schelen. Wel zo makkelijk als je  niet zelf met een zwaarbeladen auto de bergen in hoeft. De reis naar dit skigebied is vanuit Nederland ongeveer 950 kilometer, dus het busritje blijft gezellig. Vertrek je in de ochtend, dan heb je goede kans om de laatste uurtjes van de dag nog op een van de mooiste pistes van Oostenrijk door te brengen.