Vergelijk alle losse buspendels

Vergelijk alle aanbieders met losse buspendel reizen naar jouw favoriete wintersport gebied!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Buspendel Wintersport

Wil je gewoon alleen het busvervoer naar jouw favoriete wintersport plaats of gebied? Dan is een wintersport buspendel een uitstekende optie. Een buspendel is als het ware een retourticket naar een wintersportplaats of gebied. Ideaal voor wintersporters die het liefste zelf hun accommodatie regelen ter plaatse. Diverse reisorganisaties bieden deze buspendels aan tegen zeer voordelige prijzen.

Vergelijk alle losse buspendelsInformatie over de Buspendel

bestemmingen

Buspendel bestemmingen

De maanden december, januari, februari, maart en april zijn geschikte periodes voor wintersport. Bij Nederlanders zijn de landen Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië al jaren populaire bestemmingen. Sinds kort zijn daar ook de landen Tsjechië, Spanje, Kroatië en Slovenië bijgekomen. Ieder land heeft weer verschillende skioorden waar je als reiziger uit kan kiezen. Net als bij een zomervakantie is het land waar je voorkeur naar uit gaat persoonlijk. Er zijn natuurlijk verschillen te maken in de soorten pistes, eerdere ervaringen, maar natuurlijk ook de prijzen voor bijvoorbeeld een skipas of een lokaal drankje.

bus

Waarom een buspendel?

Ben je nog op zoek naar passend vervoer naar je wintersportbestemming. Het nog iets wat onbekende buspendel is een prima optie. Wat is buspendel naar de wintersport gebieden precies? Feitelijk houdt buspendel in dat je gebruikt maakt van een retourtje met de bus. Dit wordt voor zowel zomervakanties als wintervakanties aangeboden. Je hoeft dus zelf niet te rijden en de bus rijdt naar de bestemming. ’s Nachts gaan de lichten uit en kan je als passagier lekker slapen, terwijl de buschauffeur doorrijdt. Een prima manier om op de plaats van bestemming te komen en je bespaar niet alleen op benzinekosten, maar ook voor de kosten van een extra overnachting, op zowel de heen- als de terugreis.

pistes

Uitgerust aankomen

Wanneer je gebruik maakt van een buspendel dan regel je zelf je accommodatie. Via interbus.nu worden door middel van buspendel alle eerder genoemde landen aangedaan; Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Tsjechië, Spanje, Kroatië en Slovenië. Vanuit Nederland wordt je zo naar de meest populaire skioorden gereden. Ideaal, je wordt letterlijk opgehaald en thuisgebracht. Van te voren geen stress over winterbanden, overnachtingen halverwege of rustpauzes tussen het rijden door. Bovendien zijn de bussen erg ruim ingericht. De standaard bussen zijn ruim, met extra beenruimte en de rugleuning kan ver naar achteren. Je kan ook kiezen om first class te reizen. Deze bussen bieden nog meer ruimte, waardoor je zeker uitgerust op je wintersport bestemming aan zal komen. De slogan van interbus.nu is niet voor niks ‘vakantie begint onderweg’.