Vergelijk wintersport busreizen naar Brixen im Thale

Maak een comfortabele busreis naar het populaire Oostenrijkse gebied Brixen Im Thale. De ideale wintersportplaats voor gezinnen. Boek al een busreis naar Brixen Im Thale v.a. 54,50!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Brixen im Thale – Geliefd bij gezinnen

Oostenrijk is al jaren een populair land als het gaat om wintersport. Een goede bestemming voor wintersport is Brixen im Thale. Dit dorpje ligt in het Oostenrijkse Tirol en telt ongeveer 2500 inwoners. Echter is er accommodatie aanbod nog hoger, waardoor het dorpje in de wintermaanden opleeft en helemaal in teken staat van de wintersport. Oostenrijk kent verschillende skigebieden. Brixem in Thale hoort bij het skigebied genaamd Skiwelt. Er zijn nog meer plaatsen aan dit skigebied verbonden, bijvoorbeeld Ellmau en Hopfgarten.

Het gebied voldoet aan alle eisen welke je kan wensen tijdens de wintersport. Voldoende pistes en verschillende afdalingen in alle kleuren. Geliefd onder gezinnen met kinderen vanwege de skischolen waar vaak ook Nederlands sprekende leraren aanwezig zijn en bovendien is er ook in de middag en avond genoeg te beleven, al blijft het bij de après-ski over het algemeen nog vrij rustig. Dit maakt Brixen im Thale een ideale vakantiebestemming voor jong en oud.

Vergelijk alle busreizen naar Brixen im Thale


Meest geboekte busreizenInfo over Brixen im Thale

pistes

Pistes in Brixen im Thale

Brixem im Thale ligt in het skigebied Skiwelt wat een verscheidenheid aan pistes heeft. Met bijna 300 kilometer aan pistes is Skiwelt het grootste skigebied van Oostenrijk. Hierdoor is er ook voldoende mogelijk voor alle niveaus. Voor kinderen zijn er skischolen en in het skigebied ligt ruim 120 kilometer aan blauwe pistes. Ook de rode piste is goed vertegenwoordigd in dit gebied, deze heeft namelijk een totale lengte van 130 kilometer. De gevorderde skiër kan zijn hart ook ophalen in Skiwelt. Met ruim 30 kilometer aan zwarte piste.

accommodaties

Accommodaties in Brixen im Thale

Zoals aangegeven zijn in Brixem im Thale meer bedden beschikbaar voor toeristen dan voor de lokale bevolking. Dit zegt natuurlijk al veel over het plaatsje. Afhankelijk van je voorkeur zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een hotel in Brixem im Thale. Maar het is ook mogelijk om een appartement of chalet te kiezen. Veel van de accommodaties zijn op loopafstand van de liften en dus erg goed bereikbaar. Je zit dan niet de hele tijd met je spullen te sjouwen.

bus

Buspendel naar Brixen im Thale

Op ongeveer 900 kilometer rijden van Nederland, afhankelijk waar je start natuurlijk, ligt Brixem im Thale. Brixen im Thale is wellicht zo populair onder Nederlanders, omdat het goed aan te rijden is. Toch kan het zijn dat je voor verrassingen komt te staan wanneer je met de auto richting je bestemming vertrekt. Zo zijn winterbanden natuurlijk wel nodig en dien je ook rekening te houden met tol en vignet. Een busreis naar Brixem in Thale kan de uitkomst bieden. Je hoeft dan geen rekening te houden met dergelijke zaken en je komt uitgerust aan.