Busreis wintersport naar Folgarida vergelijken

Comfortabel op wintersport met de bus naar Folgarida in de provincie Trento? Een ideale wintersportplek met pistes voor ieder type skiër. Boek al een busreis v.a. 99,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Folgarida – Pistes op ieder niveau

Met een busreis op wintersport is vaak een stuk gemakkelijker dan met de auto. En kies je voor een busreis Folgarida, dan profiteer je van nog meer wintersport voordelen. Folgarida ligt namelijk pal aan de pistes en routes naar andere pistes in de buurt. Folgarida is bovendien ingericht op kinderen en families. Je kinderen kunnen zich dus ook prima vermaken buiten de wintersport om. Er is meer dan genoeg te beleven voor de kinderen in Folgarida. Daarnaast is een busreis Folgarida een stuk goedkoper dan andere wintersportvakanties.


Info over Folgarida

pistes

Profiteren met de busreis Folgarida

Het scheelt vaak al om te kiezen voor een busreis in plaats van de auto of het vliegtuig te pakken. Met het vliegtuig ben je bovendien veel bezig met het overhevelen van je spullen. Folgarida heeft een vliegveld op 162 kilometer afstand die je dan ook nog moet overbruggen. Een busreis Folgarida brengt je direct in de plaats. Daarnaast is Folgarida zelf goedkoper qua accommodatie en betaal je in andere skioorden vaak hogere prijzen voor alles wat met de wintersport te maken heeft. Dat betekent niet dat Folgarida geen mooie wintersportbestemming is.

pistes

Pistes in Folgarida

Je zit bij de meeste accommodaties namelijk direct aan de piste. Je hoeft dus geen afstanden af te leggen om bij de piste te komen. Folgarida heeft 1300 en 1400 meter hoge pistes. Je vindt voornamelijk rode en blauwe pistes in Folgarida. De blauwe pistes zijn perfect voor kinderen of beginners. Bovendien verschillen de pistes in afstanden. Zo kun je blijven skiën of snowboarden zonder steeds dezelfde afdalingen te moeten maken. Er zijn ook een aantal zwarte pistes, hoewel dit erg beperkt is. Zwarte pistes zijn voor de meer ervaren wintersporters.

Pistes in de buurt

Folgarida ligt daarnaast op een mooie locatie om gemakkelijk bij andere pistes in de buurt te komen. Daar moet je dan wel voor in de auto stappen bijvoorbeeld. Vanaf Folgarida kom je bijvoorbeeld gemakkelijk bij Madonna di Campiglio en Marilleva. Marilleva is het dichtstbij en heeft evenals Folgarida voornamelijk blauwe en rode pistes. Bij Madonna di Campiglio vind je vooral blauwe pistes. Op de grens bij Lombardije kun je meer rode pistes vinden, hoewel het aanbod hier beperkter is dan bij Folgarida zelf en dit ook nog een stuk verder is dan Madonna di Campiglio of Marilleva.

accommodaties

De beste accommodaties voor wintersport in Folgarida

Wat de beste accommodatie is voor jouw wintersport in Folgarida hangt af van je gezelschap. Als gezin zit je bijna altijd goed. In Folgarida zijn veel appartementen te vinden. Appartementen zijn ook perfect voor vriendengroepen of juist als je alleen met je partner of beste vriend of vriendin op wintersport gaat. De meeste appartementen zijn berekend op bezoek van wintersporters.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hotel. Daar zijn er ook meer dan genoeg van te vinden in Folgarida. Ook hiervoor geldt dat de prijzen lager liggen voor je verblijf dan in andere skigebieden. En een aantal hotels heeft ook nog spa faciliteiten. Je kunt dan dus aan het eind van je dag op de piste bijvoorbeeld een massage boeken of de sauna in.

bus

Buspendel naar Folgarida

Je maakt het jezelf nog gemakkelijker door te kiezen voor een busreis Folgarida. Het vliegtuig vraagt om veel overstappen en plannen. Je kunt ook kiezen om met de auto te gaan, maar dan zul je zelf de route moeten bepalen en door de bergen en de sneeuw moeten rijden. Met een busreis Folgarida stap je in Nederland op en kun je in Folgarida weer uitstappen. Ondertussen geniet je van het uitzicht en hoef je zelf nergens meer over na te denken.