Vergelijk de busreizen naar het skigebied St. François Longchamp

Ga met een busreis naar St. François Longchamp en beleef hoe echte wintersport in. Verschillende buspendels en accomodaties inclusief skipas beschikbaar. Al vanaf 174,- !

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis St. François Longchamp – skiën op een geweldige locatie in de Alpen

St. François Longchamp ligt in de schaduw van de Col de Madeleine. Vanuit het dorp sta je direct in een geweldig skigebied, wat het een erg aantrekkelijke locatie maakt. Het dorp is een populaire locatie voor (Franse) gezinnen, en ook groepen studenten vinden makkelijk hun weg door de Franse Alpen. Dat betekent dat er hier altijd wel wat te beleven valt: naast het prachtig skiën kun je ook prima een avondje après-ski meemaken in de gezellige après-ski-bar.

Het dorpje St. François Longchamp is echt gebouwd voor het skiën. Verwacht dus geen vriendelijk Frans boerendorpje in de bergen, maar een redelijk modern en efficiënt ingericht skiparadijs waar jong en oud zich uit kan leven. Alles is hier netjes geregeld en goed te bereiken per ski, de wachttijden zijn non-existent en de sneeuwzekerheid is hoog. Ben je op zoek naar een locatie in de Franse Alpen die geschikt is voor (grote) groepen, dan kun je hier prima terecht.

Vergelijk alle busreizen naar St. François Longchamp


Meest geboekte busreizenInfo over St. François Longchamp

pistes

Pistes in
St. François Longchamp

Het skigebied zelf is, zoals gezegd, heerlijk. Er is een goede variatie aan moeilijkheidsgraden, zodat zowel de net beginnende wintersporter als de ervaren skiër hier goed uit de voeten kan. De omgeving is ook erg vriendelijk voor kinderen. Alleen voor doorgewinterde veteranen die op zoek zijn naar avontuur, is het misschien niet zo geschikt. Het gebied is zo uitgestrekt, dat het dagen duurt voordat je alle pistes hebt gehad. Je kunt dus blijven ontdekken. Omdat het hier niet heel druk wordt, zijn er meestal nauwelijks wachttijden voor de lift – een fijne bijkomstigheid op een skivakantie.

accommodaties

Accommodaties in St. François Longchamp

St. François Longchamp is een prima plek om te verblijven met kinderen en grote groepen. Veel locaties zijn ski in, ski out, wat betekent dat ze te bereiken zijn per ski – een groot voordeel voor wie zoveel mogelijk tijd op de piste wil verblijven. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een feestje, is er het een en ander te beleven: er zijn meestal wel wat groepen feestende studenten te vinden. Toch is het dorpje, met de ruime en vaak erg goedkope accommodaties, ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

bus

Buspendel naar St. François Longchamp

Wie naar de Franse Alpen op vakantie wil, moet een flink eind afleggen: vanaf Utrecht is St. François Longchamp meer dan 1100 kilometer rijden. Gelukkig worden er veel busreizen georganiseerd, waarmee je ook als groep op een makkelijke (en stressvrije) manier in de Alpen kunt komen. Ga je met een grote groep of met een gezin, dan is de bus bovendien niet zelden de goedkoopste optie.