Vergelijk de wintersport busreizen naar Hopfgarten

Comfortabel met de bus naar Hopfgarten? De ideale skiplaats voor skiën en apres-skiën. En bovenal een grote kans op sneeuw. Vergelijk alle busreizen naar Hopfgarten, al v.a. 89,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
wintersport aanbieders

Busreis naar Hopfgarten – Skiën en après-skiën

Hopfgarten is een plaats in Oostenrijk. Voornamelijk bekend vanwege de wintersport in Hopfgarten. Wintersport in Oostenrijk is al lange tijd erg populair. Met name onder de Nederlandse toerist. Dit heeft te maken met het feit dat de afstand goed te overbruggen is, ook voor een kortere vakantie. Veel gebieden zijn kindvriendelijk, maar ook de après-ski is in Oostenrijk vaak al reden genoeg om naar een skigebied af te reizen. Maar ook als het je puur en alleen om het skiën te doen is dan is Oostenrijk een erg geschikte keuze voor je wintersport. Er is namelijk een erg grote kans dat er sneeuw ligt.

Hopfgarten hoort bij het skigebied skiwelt, een ruim gebied waar op ieder niveau geskied kan worden. Wil je eens een dagje wat anders? Hopfgarten is een leuk stadje met een mooie kerk en authentieke straten en steegjes. Zowel in het stadje als in de nabije omgeving is het heerlijk wandelen.

Vergelijk alle busreizen naar HopfgartenInfo over Hopfgarten

pistes

Pistes in Hopfgarten

Hopfgarten is het grootste plaatsje wat hoort bij skigebied skiwelt. Andere plaatsjes die bij dit gebied horen zijn onder andere Brixen im Thale en Ellmau. In Skiwelt ligt bijna 300 kilometer aan pistes. Hiervan is ruim 30 kilometer zwart. De overige pistes zijn blauw of en rood en deze zijn ongeveer evenredig verdeeld. Voor ieder niveau is er dus wel een plekje op de piste te vinden. Ook aan kinderen is er gedacht. Hopfgarten is uitermate geschikt voor kinderen. In het dorp is een kinderland en zijn er een aantal oefenpistes te vinden speciaal voor kinderen.

accommodaties

Accommodaties in Hopfgarten

Hopfgarten is een groot dorp of een klein stadje. Het is in ieder geval het grootste plaatsje wat hoort bij skigebied skiwelt. Dit gebied is erg geliefd bij toeristen en daarom zal je in Hopfgarten ook genoeg mogelijkheden vinden voor accommodaties. In verschillende formaten en in verschillende prijsklassen. Er zijn verschillende appartementen en chalets welke achter een mooie achtergrond helemaal besneeuw een mooi plaatje vormen en sfeer welke hoort bij de wintersport compleet zullen maken.

bus

Buspendel naar Hopfgarten

Er zijn verschillende mogelijkheden om in Hopfgarten te komen. Trein, vliegtuig, auto, maar één van de meest zorgeloze manieren is toch wel de bus. Ook wanneer je al een accommodatie geboekt of op het oog hebt is het mogelijk om een losse busticket aan te schaffen. Met de busreis naar Hopfgarten ben je vaak binnen 15 uur op je bestemming en doordat je ’s nachts rijdt kom je uitgerust aan en mis je geen enkele dag van je vakantie.